Dikke kale kut slavin huren

dikke kale kut slavin huren

..

Lekkere geile dames baarmoeder neuken
dikke kale kut slavin huren

..

Sex in brabant gratisharde

  • Grote negerinnen tieten car sexdate
  • Hij gaf haar een hand en zei: De andere dag werd Simone het eerst gehaald. De hut lag in de duinen en van daaruit kon je goed op het strand kijken.
  • Zij zelf kon zich absoluut haar lichaam niet bewegen, hoogstens haar hoofd. Er werd op de deur gebonsd.


Rijpe vrouwen zoeken sex sexye sex


Omdat je met kutslotjes toch makkelijk kunt klaarkomen doet het mij niks, hoewel het wel een spannend gezicht is! Omdat piercinggaatjes af en toe onderhoud nodig hebben bezochten wij met ons vieren de piercingstudio ongeveer drie maand geleden.

In die spannende omgeving voelde ik ook geile gevoelens opkomen. Nadat ik, bij het doorkijken van het fotoboek met mogelijkheden, uitdrukkelijk had uitgesproken dat piercings niets voor mij zijn, werd ik getroffen door een foto van een mond waar de lippen voorzien waren van drie gaatjes in de bovenlip en drie gaatjes in de onderlip.

Drie piepkleine staafjes hielden de mond "op slot". Ik probeerde hoewel het me enorm opwond heel losjes te vragen wat dit was. Als antwoord kreeg ik dat je op deze  wijze doormiddel van chirurgisch zijde de mond dicht kon naaien en ook weer  eenvoudig kon open maken.

De dagen erna werden beheerst door mijn verlangen om  mijn mond te laten dichtnaaien tijden een boete doening. Ik mijn eerst regel  schreef ik dat we overal over praten, toch durfde ik dit niet direct te  vertellen omdat ik bang was dat ze mij zouden dwingen het echt te ondergaan.

In mijn fantasie wilde ik het graag, maar ik was er in werkelijk heid nog lang  niet aan toe. Op onze bijeenkomst van begin juni kwam het onderwerp vakantie aan de orde en  we bespraken openlijk wat we graag zouden doen met ons vieren.

Ik deed het  verzoek om een week boete te moeten doen tijdens onze vakantie, de anderen  glimlachten want ze hadden dat wel van mij verwacht. Nadat ik mijn  dichtgenaaide mond fantasie opgebiecht had was het even stil. Monica deed een voorstel: We bespraken de vakantie, twee en  halve week zouden we een huisje huren aan het Oostzeestrand in Duitsland.

We  hadden op internet een vakantie huisje ontdekt met sm speelkamer. Ik nam op mij  dat te regelen. Monica liet er geen gras overgroeien en die woensdag middag  daarop konden we terecht bij onze piercing studio. Monica vertelde dat op  advies van de piercingspecialist er een zekere Nicolien aanwezig zou zijn, zij  is Meesteres en had ervaring met dit bijzonder onderwerp.

Samen met Monica stapte ik dapper naar binnen. In een klein kamertje ontmoette  ik Meesteres Nicolien, een wat oudere zeer ervaring Meesters. Zij inspecteerde mij en gaf mij het door Monica meegebrachte  boetekleed, een grijs katoenen nachthemd met lange mouwen dat tot net boven  mijn knieën kwam.

Het speciale was dat er een leren halsband aanvast zat en  terplaatse van de polsen vast genaaide leren polsbanden. Nicolien deed  zwijgend de riempjes vast van polsbanden en halsband en aan de halsband  bevestigde zij aan de achterzijde een korte ketting waar ze de polsbanden met  een musketonhaakje aan vast zette.

Ik stond nu voor haar met mijn polsen op de  rug vast net onder mijn schouderbladen. Nicolien nam het woord: Ik zal je begeleiden bij het ondergaan van mond bondage,het aanbrengen van drie  gaatjes in de boven lip en drie gaatjes in de onderlip zal zo direct door de  piercing specialist worden gedaan onder mijn toezicht, veel belangrijker is dat  je je realiseert dat die gaatjes open moeten blijven daarvoor krijg je speciale  piercings door je lippen die de komen de weken steeds gecontroleerd en  schoongemaakt moeten worden na drie weken zal ik de eerste keer je lippen dicht  naaien.

Dan ik het niet pijnlijk meer, maar het openhouden van lipgaatjes is  zeer moeilijk en het voorkomen van infectie is een must! Ik heb goede ervaring  ik begeleid meerdere slavinnen die dit al jaren goed doorstaan. Ik antwoordde naar  waarheid: Heel rustig werd alles uitgelegd,  lichte verdoving direct na het aanbrengen van de gaatjes een tijdelijke piercing  van chirurgisch metaal en Mrs.

Nicolien vertelde nog iets over de het in en uit  doen van de piercings. Na deze uitleg moest ik weer mee met Mrs. Nicolien en  ook Monica ging mee naar het kamertje. We dronken een kopje thee en toen vroeg  Nicolien, "Wil je? Ik moest een contract  tekenen en vervolgens naam Monica het woord: Voorzichtig  verdoofde hij mij en van het aanbrengen van de gaatjes voelde ik slechts vaag  iets.

Ik lag helemaal achterover ,mijn ogen waren dicht getapet nadat Mrs. Nicolien er een wattenschijfje op had gelegd. Mijn polsen strak naast mijn  lichaam geboeid en mijn enkels waren ook vast gezet. Zonder iets te zien had ik  naar de behandelstoel moeten lopen tussen Monica en Nicolien in. Nadat de  behandeling klaar was, kreeg ik een soort zacht sponsje in mijn mond en bleef  de bondage aan.

Alleen mijn enkels werden los gemaakt voorzichtig werd ik weer  naar het kamertje gebracht. Daar werden mijn polsen vast gezet op mijn rug ter  hoogte van mijn schouderbladen. Ik wenste dat ze mijn ogen open zouden maken,  maar kon niets zeggen.

Ik zat op een stoel en hoorde Monica vertellen aan  Nicolien over ons genootschap, waar ze veel belangstelling voor had. Ze vroeg  advies over hoe ze mij een week boete kon laten doen. Nicolien vroeg aan Monica  wat ze van mij wist en wat ze zelf dacht over mijn bijzonder verlangen.

Monica was de jongste van ons gezelschap en had als enige sub ook gevoel voor  Dominantie. Ondertussen voelde ik me hulpeloos en meende ik dat ik een beetje  pijn ging voelen. Nicolien adviseerde Monica om mij niets van te voren te laten  weten over de boeteweek en noemde een aantal kernwoorden op die volgens haar  met boete te doen hadden: Maar de beide dames leken mij  vergeten te zijn. Mr Piercing hoorde ik binnen komen, hij haalde het sponsje er  uit en maakte met een vloeistof mijn lippen schoon.

Hij was tevreden melde hij  en vroeg of de bondage af mocht hij wilde graag afscheid van me nemen. Tot mijn schrik hoorde ik Mrs. Ik zat achterin nog  steeds geboeid en getapet en inmiddels ook met een mondknevel in een soort bal  aan een touwtje en ik had verband om mijn mond voelde ik. Nicolien thuis ging alles af en uit, naakt in kuisheidsgordel stond  ik voor haar. Ze liet me voorzichtig wat  drinken. Vervolgens bracht ze me naar een slaapkamer en viel ik snel in slaap,  ik was helemaal leeg.

Ik werd wakker gemaakt. Nicolien stond aan mijn bed samen  met een jonge vrouw gekleed in een zwartleren rokje blote borsten en een leren  collar. Een slavin zo te zien en met dichtgenaaide lippen.

Het leek vreemd  wilde touwtjes rond haar lippen. Nicolien gaf me uitleg en in mijn bijzijn  verwijderde ze de speciale draadjes. Een bijzonder ervaring, ik volkomen  naakt ,een vreemde slavin bijna naakt. Braaf zei ik "ja Mevrouw". Tot mijn verbazing beschikte ze over de  sleutel van mijn kuisheidsgordel en ging die af. Even later had ik de dildo  gordel om ,een leren gordel met ter plaatse van mijn kut een ronde metalen  staaf, niet zo groot, die in mijn genotsgrotje ging.

Er zaten stroomdraden aan. Ik kreeg het boete hemd weer aan en nu liet ze me de hoofdkap zien van leer. Aan de achterzijde  trok ze de kap strak met vetersluitingen. Mijn armen moest ik als een soort dwangbuis voor mijn lichaam over elkaar doen  en met een leren riem werden mijn polsen, die voor mijn lichaam bleven achter  mijn rug met elkaar verbonden.

Ik mocht op bed gaan liggen en vervolgens voelde  ik dat Nicolien het elektronisch apparaat aanzette,dat mijn dildo liet trillen. Na enige tijd werd ik super geil,maar kwam niet klaar  steeds als ik dacht nu gaat het lekker ging de trilling een paar tellen uit. Zo  genas ik van mijn lippen piercing behandeling.

Het gevoel voor tijd verdween en  de geilheid bleek vermoeiend en vaak sliep ik even in. Na drie en halve week was het zover. Monica ging met me mee.

Ik had mijn  boetegewaad aan moeten trekken Monica had mijn polsen achter mijn rug aan de  halsband bevestigd en ik zat op een krukje te wachten. Zenuwachtig was ik erg  zenuwachtig.

Nicolien naaide met een kromme naald en speciale  zijdendraadjes, die ze eerst ontsmette in een speciale vloeistof, mijn mond  dicht. Kleine knoopjes werden gelegd en de draadjes afgeknipt. Het kriebelde  eerst een beetje, voorzichtig probeerde ik mijn mond open te doen. Het ging  niet, een beetje mummelen kon ik. In de spiegel mocht ik mezelf bekijken. Ik moest door een klein rubber rietje wat water drinken. Dat ging goed en  Nicolien was tevreden.

Monica kreeg de nodige uitleg en mocht met een tangetje  mijn draadjes weer doorknippen en verwijderen. Ik werd weer bevrijd en we  bedankten Mrs. Ik ging mee naar Monica haar huis en daar oefende zij  weer met draadjes in en uit halen. Het ging goed, ik was erg opgewonden en blij. Ik had onze vakantie geregeld. Helaas was het vakantiehuisje met sm speelkamer  dat ik op internet had ontdekt al bezet.

Maar de eigenaar, een sm beoefenaar  had nog een ander huisje, zonder speelkamer maar wel erg veel privacy, gelegen  direct tegen de duinen. Hij vond het bijzonder interessant vier jonge subjes uit  Nederland en wilde graag kennismaken. We zaten in Flensburg, vlak bij Denemarken  en aan een prachtig strand.

Twee en halve week konden we blijven en de eigenaar  Helmut en zijn onderdanige vriendin Sieni ontvingen ons bij aankomst en gaven  nog wat tips. Gelukkig drongen zij zich niet op en lieten ons verder met rust. Onderling hadden afgesproken dat we eerst een normale vakantie week zouden  hebben en de tweede week onze geile ideeën zouden uitvoeren. In mijn geval dus  een weekje boete doen. Ik realiseerde mij dat boete doen iets is dat ik zelf  moest doen, dus eigen initiatief niemand zou mij tot iets dwingen.

Eigenlijk  vond ik dat best lastig, we spraken er wel veel over die eerst week en de  anderen hadden zo hun eigen geile plannetjes. In gedachten bereidde ik mijn  boetedoening voor en nam na enige aarzeling de stap om Helmut advies te vragen.

Helmut liet ons terwijl we met met zijn Jeep door de duinen reden want we  gingen met ons vieren mee een vogelobservatiehut zien. Een houten hut op een  hoge stelling waar je met een ladder naar binnen kon en via een horizontale  sleuf vogels kon bespieden verder was de hut helemaal dicht. De hut lag in de duinen en van daaruit kon je goed op het strand kijken. De hut  werd niet meer gebruikt, volgens Helmut dus een geschikte plek om boete te doen. Mijn lieve vriendinnen merkten op dat het bovendien een prima idee zou zijn om  mij dagelijks te voet het ongeveer 5 km lange traject af te laten leggen Na een ontspannen normaal vakantieweekje werd het zaterdagavond en ik moest  gaan vertellen aan de anderen hoe ik mijn boeteweek ging realiseren.

Ik vraag Monica of zij morgenochtend  mijn mond wil dichtnaaien mijn kuisheidsgordel wil vergrendelen en nadat ik  mijn boetegewaad aan heb mijn polsboeien vast maken aan deze twee ongeveer 30cm  lange metalen stangen met oogjes aan de uiteinden die aan mijn halsband vast  gezet kunnen worden met slotjes, zodat ik niet aan mijn mond zou kunnen komen.

Ik zal op blote voeten de 5 km heen en 's avonds weer terug alleen afleggen  naar de hut en daar de dag doorbrengen met mediteren ,ik zal uitsluitend water  dringen via het rubber slangetje. Jullie mogen mij bezoeken en als jullie vinden dat ik extra straf  verdiend heb mogen jullie mij dat opdragen en zal ik het ondergaan.

Gerda stond op en zei: Inmiddels gedoucht ging ik naakt op bed liggen en onder  toezicht van de anderen sloot ik zelf mijn kuisheidsgordel af en gaf de sleutel  aan Monica, die mij verzocht mijn boetekleed aan te trekken.

Ook de rest van haar borsten begon nu te zwellen. De borsten leken nu al veel groter en de huid begon te glanzen en te spannen, zo dik werden haar borsten. Marius hield het niet meer. Hij sloeg zijn gewaad open en zijn flinke grote en dikke lul werd zichtbaar. Zijn rode paarse eikel klopte van opwinding. Daniël draaide met een snelle beweging de koker in normaal formaat en trok deze uit de kut van Simone. Marius ging tussen de beensteunen staan en plaatste zijn harde paal tussen de vlezige dikke schaamlippen van haar.

Ze voelde de dikke lul naar binnen glijden. Al haar opgehoopte vocht stroomde naar buiten. Hoewel de lul van Marius lang niet mis was, was het slechts een fractie van de dikte van de uitgedraaide koker die Daniël er uitgetrokken had.

Ze voelde wel de dikke lul van hem in haar smachtende en wellustige opening. Marius voelde hoe haar kutspieren zich krachtig om zijn penis sloten. Hij pakte haar opgezwollen borsten beet en kneep er flink in. Verdere neukbewegingen makend liet hij zijn handen kletsend op haar ballonnen neer komen. De kut van Simone kneedde en zoog veel te snel naar zijn zin. Hij kwam tot een ontlading, spoot een paar ferme stralen sperma in haar grot en trok hijgend zijn penis uit haar kutje.

Simone voelde zich teleurgesteld dat het over was. Een hongerig gevoel brandde in haar kut. Wild bewoog ze haar onderlichaam, voor zover het ging op en neer. Maar, niemand schonk nog enige aandacht aan haar. Langzaam ebde het gevoel weg, ook uit haar kittelaar en de zwelling van haar borsten verminderde.

Ze bleven echter nog wel groot en zwaar. Ze werd van de tafel afgehaald en met een slap lichaam werd ze aan een rad vast gebonden wat rondgedraaid kon worden. Haar mond werd vrijgemaakt en ze zuchtte zeer diep. Daar hing ze, nu afwachten wat de volgende foltering zou zijn. Maaike stond nog steeds aan de paal met in haar kut nog steeds dat volle gevoel ze dacht dat het een vibrerende kogel was want bij iedere beweging trilde het in haar kutje.

Voor ze met Simone bezig gingen hadden ze haar geblinddoekt. Ze hoorde Simone wel kreunen en hoorde ook dat er een man klaarkwam. Maar verder had ze er geen benul van wat er gebeurt was. Opeens voelde ze handen op haar lichaam, de koorden waarmee ze vast zat werden los gemaakt en ook de blinddoek werd verwijderd.

Stevige handen hielden haar echter goed vast. Ze keek het vertrek rond en zag Simone aan het rad hangen in een wel erg slappe toestand.

De mannen keken wellustig naar Maaike's slanke geile lichaam. Ze voelde de ogen als het ware in haar huid prikken. De ringen om haar tepels glansden in het kaarslicht. Haar tepels op haar spitse borsten waren nog steeds groot en hard. Om de polsen en enkels van Maaike kwamen nu banden. Daar doorheen werden touwen gehaald en haar lichaam werd door katrollen omhoog gehesen.

Haar benen wijd en haar kutje kwam precies op een hoogte waarop de aanwezigen zeer gemakkelijk van haar lustgrot gebruik konden maken. Marius pakte haar borsten stevig vast en wikkelde er touw omheen. Hij trok de koorden zo vast aan als maar mogelijk was. Door het afknellen van de bloedsomloop gingen haar bosten zwellen. Een van de andere leden pakte een zweep en liet die over de gespannen borsten gaan. Maaike voelde een sterke pijn maar na meerdere slagen verdween die pijn en maakte plaats voor een wellustig gevoel.

Ook haar tepels werden behandeld, Marius kneep en trok aan de harde punten. Ook dit deed eerst pijn. Maar, ook die pijn verdween spoedig. Bij iedere zweepslag op haar borsten en nu ook op haar billen kronkelde haar lichaam in de touwen heen en weer. Willoos voor ieder gebruik van haar lichaam hing ze in de ruimte.

Maaike raakte een beetje van de kaart tot ze opeens voelde hoe iemand zijn lul in haar geile kutje duwde. Ze werd wild geneukt en voelde hoe een lading sperma naar binnen werd gespoten.

Haar hoofd was achterover getrokken. Ze kon niet zien wat voor man haar had genomen. Het enige wat ze zag was Simone aan het rad, nu met haar hoofd naar beneden gedraaid, en een man die haar kutje bewerkte. Veel tijd om daar naar te kijken had ze niet want een volgende penis drong bij haar naar binnen.

In de houding zoals ze nu hing ging dat gemakkelijk. Deze man neukte haar nog wilder dan zijn voorganger. Hij gleed zeer gemakkelijk heen en weer want haar kutje had nog het sperma van de vorige in zich. Ze voelde zijn harige zak tegen haar kale spleetje kletsen.

Ook deze man kwam met een enorme golf zaad klaar. Toen voelde ze de dikke penis van Marius naar binnen glijden. Hij moest het wel zijn want hij was de enige met zo'n dikke lul. Marius was na de aanblik van de neukende mannen die haar hadden genomen door het dolle heen. Hij pakte haar gezwollen borsten een voor een vast en draaide ze bijna een halve slag om.

Dit ontlokte bij Maaike wel kreten van pijn. Of waren het kreten van geilheid? Pijn voelde ze eigenlijk niet. Wel enorme lustscheuten door haar hele lichaam. Haar snel bewegende hangende lichaam was precies wat Marius nodig had. Hij genoot ervan hoe ze geil kronkelde. Hij hoefde amper heen en weer te gaan dat deed Maaike zelf wel.

Het trillende geslacht van Maaike maakte hem wild. Net voor hij klaar kwam trok hij zijn paal uit de al flink geneukte en klevende kut. Hij spoot zijn hele lading op haar buik en borsten.

Haar wens werd verhoord. De touwen om haar borsten werden verwijderd, maar het duurde wel even voor haar borsten weer kleiner werden. Ze lieten haar wel in de touwen aan het plafond hangen. Met wijd gespreide benen en open kutje, waar het sperma uit droop, lieten ze haar achter, overgeleverd aan een volgende gril van de heren. Toen werden ze beiden losgemaakt en mochten naar hun kamer gaan om te gaan slapen tot de volgende dag.

De andere dag werd Simone het eerst gehaald. Ze werd op een stoel vastgebonden met de armen achter de leuning. Op de zitting was een kunstpenis aangebracht die toen ze gedwongen werd om te gaan zitten diep in haar drong.

Later werd ook Maaike binnengebracht en onderging hetzelfde lot. Er werden klemmen op de tepels gezet met koorden. De andere kreeg de koorden aan het lichaam en zo ook omgekeerd. Door hun lichamen naar achteren te duwen trokken ze bij elkaar aan de tepels.

Halverwege de koorden zat een contact. Als de een niet hard genoeg aan de koorden trok werd de dildo die in hun kutje stak dikker. Als de een de ander wilde sparen werd hun vagina toch wel pijnlijk uitgerekt. Door hard aan de koorden te trekken, de tepels uitrekkend, werden de dildo's kleiner.

Uren brachten ze op de stoelen door terwijl de gasten in en uit liepen en geamuseerd toekeken hoe ze elkaar bewerkten. De een trok nog harder aan de koorden dan de ander om te voorkomen dat de dildo's hun kutjes verder uiteen zou rekken.

Hijgend deels van genot deels van moeheid en soms van pijn werden beiden pas na uren bevrijd. Hoe laat is het onderhand? We moeten voortmaken meisje. Ze hoorde wat gestommel en even later klonk de bevelende stem van Tom. Jullie rukken je allemaal nog eens af en ik wil dat je gelijk klaarkomt met de gast in de film. Vroeger is een straf, later is een zwaardere straf. Zolang hij spuit is goed. Even later hoorde ze een hard kletsend geluid en een gesmoorde kreet.

Ze kroop naakt tussen de lakens en luisterde nog even naar de geluiden uit de woonkamer. Ze hoorde kreunen en zuchten en na verloop van tijd kon ze niet meer uitmaken of het nu van de tv of van de mannen in de woonkamer kwam.

Het wond haar op, maar Tom had haar verboden om met zichzelf te spelen, dus probeerde ze er niet aan te denken. Maar het gekreun bleef maar duren, en af en toe hoorde ze een stem.

Ze was er bijna zeker van dat het Tom was en ze wilde weten wat er gebeurde. Dus kroop ze stilletjes uit bed en sloop voorzichtig naar de deur die Een uurtje of twee later kwam Tom haar al wakker maken. Ze mocht een string en beha aantrekken en mocht hem volgen naar de woonkamer. Tot haar verbazing zaten er vier kerels bij Tom. Ze kende geen van allen, maar moest bijna naakt voor hen gaan staan zodat ze haar konden bewonderen. Alle tekenen van geweld waren door het hete water weggeveegd en ze zag er onwaarschijnlijk knap uit in haar lingerie.

DEEL 2 - In de badkamer zette ik haar neer. Ze graaide meteen naar mijn kruis. Ik sloeg haar hand speels weg, maar ze was giechelend aanhoudend en we vochten even een plezierig handenoorlogje om het tenslotte toe te laten. Het moest enorm aanvoelen in haar handje.

Haar ogen puilden uit haar kassen. Ze aaide erover en kneep er zacht in. Bewonderend keek ze naar me op en kwam dichter tegen me aan en fluisterde "kerstballen". Daar werd ik dus echt verlegen van, maar kon het niet nalaten om te denken; meer een softbal met twee golfballen als inhoud. DEEL 1 - Ik stak de sleutel in het slot, draaide het om tot de luide klik, trok het uit, duwde de deur open en stapte opzij.

Ze stapte beslist over de drempel, hongerig gevolgd door mij. In de hal graaide ik gelijk naar haar middel en tilde haar tegen me aan. Tegelijkertijd slingerde ik de deur dicht met m'n rechterhak en zette haar weer neer. Ik ademde haar fruiterige geur in. M'n grote handen streelden haar warme zachte platte buik, mijn lippen gingen over haar rechterwang, mijn kruis plakte in haar onderrug.

Al kussend gleed m'n mond lager Er werd op de deur gebonsd. Het was meneer Eikenboom, de huurbaas. Lisa sprong uit bed, wikkelde een badhanddoek om haar bijna naakte lichaam, en snelde naar de deur. Ik heb deze kamer nodig. Zodra ik werk heb betaal ik alles terug. DEEL 4 - Het duurt niet lang of hij is stijf; ik kan me heerlijk langs zijn paal bewegen, genietend van de kracht van zijn lid.

Maar opnieuw onderschat ik zijn uithoudingsvermogen. Ik zou inmiddels beter moeten weten. Hoewel hij nog niet de geringste aandrang heeft vertoond om klaar te komen voel ik de vermoeidheid in mijn kaken opkomen. Hij pakt mijn hoofd beet en trekt me van zijn lul af. DEEL 3 - Als ik de doos openmaak weet ik zeker dat het pakket van hem afkomstig is.

Als eerste komt er een prachtige zwarte zijden sjaal uit: In een schoenendoos vind ik een paar prachtige hoge zwarte pumps. Nog een schoenendoos, nu met hooggehakte open schoenen. De volgende gift laat me sprakeloos. Het is een poef. Een exacte kopie van de kleine poef waarop hij mij heeft afgemat. Nu vallen me de ringen op die in de kleine pootjes van de poef zijn geschroefd.

Dan vind ik de boeien die in een zwart DEEL 2 - 'Trek je bh maar weer uit. Zijn ogen glijden weer even over mijn borsten en ik voel trots in me opkomen. Hij kan zijn ogen niet van me afhouden! Ik voel me verward en loom. Het wordt weer donker. Ik ben er bijna dankbaar voor. Via de koele avondlucht gaan DEEL 1 - Ben je ooit geschrokken van jezelf? Ooit jezelf zo volledig verloren? Ben jij ooit door iemand bezeten? Ooit door iemand genomen in de ware zin van het woord? Als ik om me heen kijk nadat ik mijn fiets op slot heb gezet vallen mijn ogen op hem.

Of eigenlijk valt zijn blik op mij. Meer nog, zijn blik grijpt me bij de keel. Doordringend neemt hij me op. Schaamteloos glijdt zijn blik over mij. Ik laat het gebeuren. Ik leerde elke kennen ze een vijf jaar geleden zij net 17 jaar ik

Thuis ontvangst extreem hard neuken


Deze huisvrouw mastubeerd met een glazen dildo meesteres gaat dildo pijpen bij vastgebonden slavin met vette memmen. Slavin met behaarde vagina stevig vastgebonden met bondage touwen dominante man stopt biljartbal in kut van vastgebonden slavin.

Meisje beft en duwt tegelijk vibrator in kut van tiener vriendin leuke jonge meid neukt haar gleufje lekker diep met een lange massagestaaf. Redhead slavin is vastgebonden door man op salontafel mollige slavin in latex krijgt zware 'operatie' aan haar geile dikke kut. Vastgebonden sex slavin laat kut oprekken door sm meesteres kinky bijstandsmoeder meid laat zich stevig verwennen op de bank.

Dominante man schopt dikke sm slavin voor haar kut op de tafel krijgt ze een extra harde spanking. Franse slavin word vastgebonden en misbruikt door mannen en sextoys   natgemaakt door een vibrator, laat ze haar kut hard afpalen door een echte pik. Terwijl ze trillende vibrator tegen haar klit houd trekt ze vriend af   grote dildos verdwijnen in haar kut.

Slavin vastgebonden op bok en geneukt door neukmachine zij pijpt, hij likt en ze leefden nog lang en gelukkig. Kromme lul gaat tietneuken bij geil blond meisje tiener sletje met vette tieten en glazen dildo in haar kut. Vibrator gaat helemaal in kont van puberslet 18 jarige wordt op haar verjaardagsfeestje met veel drank en pikken ontmaagd. Stalen dildo in kut van vastgebonden blonde slavin filmpjes.

Gratis kijken naar geile Stalen dildo in kut van vastgebonden blonde slavin filmsi. Stalen dildo in kut van vastgebonden blonde slavin - film over Sex toys Terwijl de roodharige mastubeerd met de vibrator krijgt ze een orgasme pubermeisje doet speeksel op vibrator Klik hier voor jouw XXX keuze: Dienstmeisjes Dikke vrouwen Domineren Dubbele penetratie Dwergen.

Feestjes Fetish Fisting Fitness. In de openlucht In het gezicht In het openbaar Indiaanse Interraciale. Latex Latinas Lesbisch Lingerie. Magere vrouw Massage Masturberen. Negers Neuk machine Noord Europeanen.

Oma Oosters Orale seks. Rijp Roken Roodharigen Russische. Tatoeages Teen Tiet neuken Trio. Die vonden het belangrijk dat het slachtoffer langzaam opgefokt zou worden. Dat ze er zelf ook plezier aan zou beleven. Simone moest wat ingedommeld zijn toen de deur van de kamer openging. Twee mannen kwamen binnen. Eerst inspecteerden ze haar venusheuvel. Ze moest haar benen spreiden en zich laten bekijken.

Zwijgend boeiden ze haar armen achter haar rug. Ze kreeg een bal in haar mond gegespt die haar kaken open sperde en haar het spreken of het uitbrengen van enig geluid onmogelijk maakte.

Ze liet zich door de twee gespierde mannen meevoeren naar een groot vertrek. In de hoek tussen gordijnen stond een ligstoel die je ook bij een vrouwenarts kunt zien.

Ze werd op de tafel gelegd. Beugels werden wijd uiteen gedraaid en haar benen werden er in gelegd en vastgemaakt. Haar weerloze naakte geslacht was onbeschermd. De rest van het gezelschap kwam binnen. Marius keek toe hoe de blonde Simone angstig lag af te wachten.

Hij voelde grote lust om zijn harde lul meteen tussen haar benen te plaatsen om de spanning wat weg te werken. De leden keken met belangstelling naar het kale kutje van Simone.

Indrukwekkend want ze had grote naar buiten staande schaamlippen. Daniël was de volgende die aan de slag mocht. Hij was altijd meer op kutjes gericht. Dit in tegenstelling tot Marius die meer op borsten viel. Daniël plaatste een koker tussen Simone's schaamlippen. Duwde zacht verder tot hij niet verder ging. De koker zat nu diep in haar kutje. Hij zat op krukje tussen Simone's benen. Met stelschroeven draaide hij de koker op. Steeds verder werd zo haar kutje opengedraaid. De dikke schaamlippen werden doordat ze uitgerekt werden smaller en spanden als dik elastiek om het uiteinde van de koker.

Toen de koker zo wijd was uitgedraaid dat het de dikte van een wijnfles had stopte Daniël even. De nu uitgerekte vagina deed wat pijn. Maar de pijn zakte vrij snel weer af. Haar clitoris was nu heel erg goed zichtbaar. Daniël pakte een knijper en zette die op haar gezwollen knopje. Het lichaam van Simone schokte. Ze probeerde zich te bewegen maar dat lukte niet. Ze voelde een tinteling in haar kutje. Nu maakte Daniël Simone's handen stevig vast aan de tafel en ook om haar buik werd een riem gedaan die aan de tafel vast zat.

Simone kon zich nu niet meer bewegen. Vast geklemd aan de tafel met wijd geopend kutje lag ze daar. Intussen had Marius Maaike opgehaald uit de cel. Hij duwde haar tegen een paal en maakte haar daaraan vast. Haar benen werden wijd uiteen geduwd en hij maakte een staaf aan beide enkels vast. Ze moest nu met gespreide benen blijven staan.

De meisjes kregen het bevel, "zo nu blijven jullie maar liggen en staan tot wij met de rest van het gezelschap in de loop van de avond of nacht terug komen om jullie verder te behandelen. Maaike die zich nog redelijk bewegen kon keek naar Simone.

Simone knikte van bevestigend. Antwoorden kon ze niet door de knevel in haar mond. Maaike kon wel reageren en zei tegen haar. Ik kan me tenminste nog wat bewegen, hoewel er iets in m'n kut geduwd is wat erg trilt als ik beweeg. En het maakt me erg geil. Zij zelf kon zich absoluut haar lichaam niet bewegen, hoogstens haar hoofd. Simone voelde wel dat haar lustgrot flink jeukte door de wijd uiteen gedraaide koker en dat haar geile sappen eruit liepen. Opeens ging de deur open en verscheen Marius gekleed in een wijde zwarte pij.

Hij liep langs de beide meisjes en knikte goedkeurend. Hij stak de langs de wand geplaatste kaarsen aan die zo een mysterieus licht teweeg brachten. Zo Daniël, bewerk eerst het vrouwtje wat op de tafel ligt. Eerst draaide hij de koker in Simone's kutje nog verder uit elkaar. Met als gevolg dat haar schaamlippen strakker spanden en haar clitoris nog verder naar buitenkwam. Simone kreunde nu echt van de onverwachte pijn.

Daniël prikte opeens de injectienaald in haar klitje. Langzaam spoot hij een prikkelende vloeistof in haar roze uitpuilende knopje. Kort nadat hij de naald eruit had getrokken begon Simone's onderbuik wild te schokken. De ingespoten vloeistof veroorzaakte zeer onstuimige orgasmen.

Het kutje van Simone wilde samentrekken maar de koker verhinderde dat. Haar sappen vloeiden rijkelijk. Door dit alles werden de uitgetrokken schaamlippen steeds dikker. Simone verloor het gevoel van tijd. De prik met de naald had eerst pijn veroorzaakt. Maar dat gevoel was nu helemaal verdwenen door de steeds opeenvolgende orgasmen in haar lichaam. Maar doordat haar kutje niet kon samentrekken kwam ze niet volledig klaar.

Ze wilde uitroepen "haal dat ding uit m'n kut en laat me toch klaarkomen! Wel hoorde ze Marius zeggen. Daniël liep op haar toe met een nieuwe spuit en spoot het in beide tepels. Die begonnen direct op te zetten.

De overige leden van het gezelschap keken toe hoe ze groter werden en het bleef niet beperkt tot haar tepels. Ook de rest van haar borsten begon nu te zwellen. De borsten leken nu al veel groter en de huid begon te glanzen en te spannen, zo dik werden haar borsten. Marius hield het niet meer. Hij sloeg zijn gewaad open en zijn flinke grote en dikke lul werd zichtbaar. Zijn rode paarse eikel klopte van opwinding. Daniël draaide met een snelle beweging de koker in normaal formaat en trok deze uit de kut van Simone.

Marius ging tussen de beensteunen staan en plaatste zijn harde paal tussen de vlezige dikke schaamlippen van haar. Ze voelde de dikke lul naar binnen glijden. Al haar opgehoopte vocht stroomde naar buiten. Hoewel de lul van Marius lang niet mis was, was het slechts een fractie van de dikte van de uitgedraaide koker die Daniël er uitgetrokken had. Ze voelde wel de dikke lul van hem in haar smachtende en wellustige opening. Marius voelde hoe haar kutspieren zich krachtig om zijn penis sloten.

Hij pakte haar opgezwollen borsten beet en kneep er flink in. Verdere neukbewegingen makend liet hij zijn handen kletsend op haar ballonnen neer komen.

De kut van Simone kneedde en zoog veel te snel naar zijn zin. Hij kwam tot een ontlading, spoot een paar ferme stralen sperma in haar grot en trok hijgend zijn penis uit haar kutje. Simone voelde zich teleurgesteld dat het over was. Een hongerig gevoel brandde in haar kut. Wild bewoog ze haar onderlichaam, voor zover het ging op en neer. Maar, niemand schonk nog enige aandacht aan haar. Langzaam ebde het gevoel weg, ook uit haar kittelaar en de zwelling van haar borsten verminderde.

Ze bleven echter nog wel groot en zwaar. Ze werd van de tafel afgehaald en met een slap lichaam werd ze aan een rad vast gebonden wat rondgedraaid kon worden. Haar mond werd vrijgemaakt en ze zuchtte zeer diep. Daar hing ze, nu afwachten wat de volgende foltering zou zijn. Maaike stond nog steeds aan de paal met in haar kut nog steeds dat volle gevoel ze dacht dat het een vibrerende kogel was want bij iedere beweging trilde het in haar kutje.

Voor ze met Simone bezig gingen hadden ze haar geblinddoekt. Ze hoorde Simone wel kreunen en hoorde ook dat er een man klaarkwam. Maar verder had ze er geen benul van wat er gebeurt was. Opeens voelde ze handen op haar lichaam, de koorden waarmee ze vast zat werden los gemaakt en ook de blinddoek werd verwijderd.

Stevige handen hielden haar echter goed vast. Ze keek het vertrek rond en zag Simone aan het rad hangen in een wel erg slappe toestand. De mannen keken wellustig naar Maaike's slanke geile lichaam.

Ze voelde de ogen als het ware in haar huid prikken. De ringen om haar tepels glansden in het kaarslicht. Haar tepels op haar spitse borsten waren nog steeds groot en hard. Om de polsen en enkels van Maaike kwamen nu banden. Daar doorheen werden touwen gehaald en haar lichaam werd door katrollen omhoog gehesen.

Haar benen wijd en haar kutje kwam precies op een hoogte waarop de aanwezigen zeer gemakkelijk van haar lustgrot gebruik konden maken. Marius pakte haar borsten stevig vast en wikkelde er touw omheen. Hij trok de koorden zo vast aan als maar mogelijk was. Door het afknellen van de bloedsomloop gingen haar bosten zwellen.

Een van de andere leden pakte een zweep en liet die over de gespannen borsten gaan. Maaike voelde een sterke pijn maar na meerdere slagen verdween die pijn en maakte plaats voor een wellustig gevoel.

Ook haar tepels werden behandeld, Marius kneep en trok aan de harde punten. Ook dit deed eerst pijn. Maar, ook die pijn verdween spoedig. Bij iedere zweepslag op haar borsten en nu ook op haar billen kronkelde haar lichaam in de touwen heen en weer. Willoos voor ieder gebruik van haar lichaam hing ze in de ruimte.

Maaike raakte een beetje van de kaart tot ze opeens voelde hoe iemand zijn lul in haar geile kutje duwde. Ze werd wild geneukt en voelde hoe een lading sperma naar binnen werd gespoten. Haar hoofd was achterover getrokken. Ze kon niet zien wat voor man haar had genomen. Het enige wat ze zag was Simone aan het rad, nu met haar hoofd naar beneden gedraaid, en een man die haar kutje bewerkte. Veel tijd om daar naar te kijken had ze niet want een volgende penis drong bij haar naar binnen.

In de houding zoals ze nu hing ging dat gemakkelijk. Deze man neukte haar nog wilder dan zijn voorganger. Hij gleed zeer gemakkelijk heen en weer want haar kutje had nog het sperma van de vorige in zich.

Ze voelde zijn harige zak tegen haar kale spleetje kletsen. Ook deze man kwam met een enorme golf zaad klaar. Toen voelde ze de dikke penis van Marius naar binnen glijden.

Hij moest het wel zijn want hij was de enige met zo'n dikke lul. Marius was na de aanblik van de neukende mannen die haar hadden genomen door het dolle heen.

Hij pakte haar gezwollen borsten een voor een vast en draaide ze bijna een halve slag om. Dit ontlokte bij Maaike wel kreten van pijn.