Een lekker potje neuken pjes mobiel

een lekker potje neuken pjes mobiel

Hij trekt zijn lul af en komt klaar in haar open staande Mager sex model wordt even door grote sterke adonis geneukt. Tijdens haar geile porno shoot zit de regiseuse haar kutj Ze houd haar mond wijd open als zijn lul haar mond vol sp Ze houd haar mond wijd open als de neger lul haar mond vo Langzaam schuift de grote lul tussen haar openstaande ben Wat geniet de oude teef van zijn bikkel harde jonge lul.

Na de foto shoot een geile neukbeurt. Haar poepgat wordt helemaal wijd open geneukt. Lekker playboy wordt door hoerig blondje op geile wijzen Stout sletje heeft sex voor geld.

Met haar benen wijd open laat de milf zich door de neger Dit kan geen man weerstaan. Met haar benen wijd open neukt de neger lul haar hard. Kijk zijn neger lul glimmen van haar Thais kut sap.

Geile cheerleader pijpt en word geneukt en gevingerd. Wat best vreemd is, ik weet niet wat anderen hiervan vinden, maar als je op http: Dit zijn traces via een looking glass, vanaf een extern netwerk naar hier toe dus. Lijkt mij ook niet écht normaal. AvK Ready Set Go.

AvK schreef op woensdag 16 februari Nadat de upgrade landelijk was opgeleverd waren de problemen weer voorbij. Ik ga er van uit dat het over enige tijd weer verholpen is. Planet zegt zelf dat ze binnen enkele dagen verbetering verwachten. Naar mate het later wordt gaat het weer langzaam beter voor iedereen Gister was het zelfs zo erg, dat m'n upload beter was dan m'n download..

Ze hebben wel goede loadbalancers bij planet dan, dat ze die geringe capaciteit, gelijk verdelen Je zou zeggen dat dit toch écht ergens terug te vinden zou zijn in logs of statistieken bij Planet en ze het zo zouden kunnen oplossen en ook zouden aangeven op de Service pagina. Ik heb dus ook contact opgenomen met Planet, er is een ticket aangemaakt voor KPN. Het probleem is inmiddels welbekend en er word op korte termijn een oplossing verwacht, de helpdesk medewerkers zijn ook redelijk ingelicht over de situatie.

Me eerste 'echte' probleem met planet, na bijna 4 jaar voldoen ze niet aan de eisen waaronder ik mijn abbo heb afgesloten. Het is ook geen wereld ramp ofzo inderdaad We wachten gewoon maar af, maar blijven het wel in de gaten houden. En inderdaad om eerlijk te zijn, dit is het eerste échte probleem wat ik met Planet heb in 10 jaar Vandaag is het ticket wat er voor mijn wijkcentrale uitstond bekeken en ik heb meerdere keren een KPN medewerker aan de lijn gekregen.

Alles tussen die centrale en mij was perfect dus KPN legt nu het probleem bij Planet neer. Zij moeten voor de problemen en de oplossingen daarvoor zorgen voor 'onze' connecties. Morgen zal ik nog een keer met Planet bellen om te informeren en om ook even te melden over hoe het met het probleem gesteld staat mvg Bram. Brambulance schreef op woensdag 16 februari De laatste 2 maand of zo is planet niet meer wat het geweest is Een van mn broertjes heeft Planet al opgebeld een tijd terug, en werd op zn zachtst gezegt nogal onbeleefd behandeld en werd m min of meer verteld dat ie niet zo moest zeuren en dat de fout bij ons lag..

Andere broertje kwam met deze link: Planet Lijkt me vrij duidelijk. Laten we hopen dat het van tijdelijke aard is, waar ik overigens wel vanuit ga.

Het is weer zover helaas Ook hier bleek na de ticket het niet aan de lijn te liggen. We wachten maar weer af Terwijl ik maar m van de centrale zit, dus moet ik toch wel max uit mn comfort lijn kunnen halen? Heb nog een oude usb Speedtouch modem Maar mn ping is contstant dus onstabiel is het niet.

Veel mensen bij Planet hebben er last van.. Maar het staat wel helemaal los de afstand tot de wijkcentrale. En het is weer begonnen Is er niemand die dit op een frontpage kan zetten ergens of aankaarten van Tweakers bijvoorbeeld? Ik zag het al op ikhebbreedband. Vandaag begon het trouwens al weer vroeg.. Maar bij mij wel grilliger dan eerdere avonden. Gisteravond was rond Ik dacht toen even dat het probleem verholpen was, maar helaas Overdag ben ik aan het werk, 's nachts slaap ik en net op tijden dat ik aan het internetten ben zakt de snelheid in Mickelodeon wijzigde deze reactie Ik weet wel dat die nooit gehaald wordt, maar vind ik wel erg weinig tegenover Down en up doen het wel goed, maar zodra ik buiten de NL iets ga downen dan zakt ie in elkaar, iets waar ik voorheen geen last van had.

Ook heb ik een drop in mijn SNR margin van bijn 10db: Plus dat sommige sites langzaam laden die supersnel horen te laden vaak buitelandse sites. Vind een gratis upgrade altijd meegenomen maar dan moet de verbinding er niet nog brakker op gaan worden, als dit te lang zo blijft ga ik toch een bbned abo overwegen dan maar 6 weken geen inet. Upstream noise margin relative capacity occupation: Vreemd, de meesten klagen in dit topic over een dramatische download en een vrijwel normale upload Die 23 up is daarentegen behoorlijk bagger.

Stond volgens mij ook al ergens een paar keer eerder genoemd. Dus dat bittorrent en dergelijke wel goed werken klopt. JvS Ik heb hem zelf ook. JvS schreef op donderdag 17 februari Planet heeft een inschattingsfout gemaakt bij het aansluiten van de bestaande lijnen.

Dit is al eens een keer voorgekomen en heeft een aantal dagen geduurd voordat dit was opgelost. Indien de bestaande routers het niet aan kunnen, zal er een extra router opgezet moeten worden hetgeen wat een aardige tijd in beslag kan nemen. De informatie richting de klanten is uiteraard mager en moet veel beter kunnen, bij de helpdesk hebben ze helemaal geen clue, ik bel ze ook nooit, omdat het nooit zin heeft. Ze komen dan met antwoorden van "reset" Uw modem eens.

Zit de splitter wel goed aangesloten? Kortom, Planet is weer lekker bezig. De helpdesk zegt dat het probleem bij kpn ligt. Ik heb ze gebeld namelijk. De 2e keer op een iets onvriendelijke en opdringerige toon en dat als het volgende maand nog niet is opgelost dat ik een andere provider op ga zoeken en ik zorg dat er 10tallen mensen met me meegaan.

Toen hebben ze maar een ticket bij kpn aan gemaakt voor me ze moeten me nog bellen maar ik ga die kpn gast helemaal opdringen dat ze het moeten fixxen. Aangezien ik al een hele slechte ervaring heb met me KPN mobiele telefoonabbonement.

Ik wou gprs aanvragen en al 4X is mijn aanvraag zoek geraakt. En nu kan je niet meer een 2mb gprs bundel. Dusja ben erg chaggiej over. Lijkt inderdaad een PI probleem. Helpdesk gebeld, kon ook geen duidelijke verklaring geven, wilde me wel doorverbinden met 2e lijns. Wacht wel even tot de upgrade is uitgevoerd. Hoop dat hij 's avonds langs komt, als hij overdag komt, zal hij volgens mij niets gaan vinden, laat staan een slowdown zien. Misschien is het handig om even een kleine edit te doen aan je eerste mssg.

Ik heb het idee dat niet iedereen de hele thread door leest, en daardoor niet weet wat we met z'n allen al weten. Dus wellicht misschien een paar kleine feiten die we al weten op een rij: Antwoord van Planet op mijn eerste email: In antwoord op uw e-mailbericht kunnen wij u mededelen dat KPN het probleem dat u ondervindt op dit moment nog steeds in onderzoek heeft. KPN doet er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak. Wij vertrouwen er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag van u. Hoewel hij denkt dat de fout toch bij Planet ligt, zal er een monteur naar de centrale en eventueel naar mijn huis worden gestuurd.

Een paar uur later, weer de vollesnelheden van het comfort pakket, volgens www. Op zich is Planet niet verkeerd. Over het algemeen goede service en stabiele verbindingen in 10 jaar nooit 1 probleem mee gehad. Ik zie geen reden tot opzeggen van Planet Internet, of dergelijke acties.

Ik denk dat de enige fout die ze maken is, dat ze er niet even melding van maken. Ik snap ook dat een provider niet zo'n melding graag op z'n service pagina zet, maar ze hoeven niet direct de schuld op zich te nemen, een melding dat ze ermee bezig om het op te lossen is genoeg.

Als zelfs een melding van de InHouse Registratie Server op de service pagina komt, lijkt mij dat een algehele slowdown bij planet gebruikers, hier zeker ook thuis hoort. We wachten rustig af Na dit topic gelezen te hebben dacht ik bij mijzelf laat ik ook eens gaan bellen. Dus ik pak de telefoon toets toets toes naar planet.

Na een heel menu doorgelopen te hebben met een veel te trage computer stem en de dingen die ik wil horen pas achter toets 5 zitten kwam ik aan de beurt. De jongen die me hielp klonk te vrolijk vroeg wat het probleem was, dus ik uitleggen dat ik maar heb in plaats van en blalalala. Toen van zijn kant liep hij ze lijstje langs en dacht goh laten we je instellingen checken en de wizzard nog een doorlopen.

Dus ik dacht laat ik me eens als leek voordoen en gezellig mee doen, maar na al die onzin doorlopen te hebben nog geen succes me snelheid was zelfs lager. Dus na nog een standaar lijstje of ik nog een router had firewall had ik misschien spyware deelde ik de jongen even mede dat ik zelf informatic studeer en wel wist waar ik het ongeveer over had.

Dus de volgende vraag van mijn kant was: Kan ik doorgeschakeld worden naar een 2e lijn want ik wil wel eens dat kpn mijn lijntje gaat doormeten! Al onze medewerkers zijn in gesprek x5. Ik werd geholpen door een kerel die als een boer klonk maar tenminste eens verstand had waar hij het over had.

Nadat hij mij een standaar mailtje had voorgelezen die hun van KPN gekregen hadden vertelde hij mij dat er problemen waren en dat er mensen waren die er nog erger voorzaten dan ik 10kbs. Maar goed hij vertelde mij dat het probleem in de loop van volgende week wel eens onder controlle kon zijn en dat alles dan goed zou zijn en hij het zoiezo slecht vond van kpn en planet dat de klanten niet geinformeerd werden heeft hij vast al keer vandaag gezegd.

Want als planet zulke grapjes vaker gaat maken denk ik er toch een serieus over om over te stappen naar meneer casema hoewel de verhalen daar ook niet rooskleurig zijn. Reptile - gers -. Sark schreef op vrijdag 18 februari Hironshy schreef op donderdag 17 februari RS4Digitec schreef op donderdag 17 februari Reptile schreef op vrijdag 18 februari Als ik alle "ja maar ik ben systeembeheerder bladiebla" verhalen moet gaan opschrijven.

Je kan jezelf en mijn collega's en mij een hoop tijd besparen door je juist niet als leek voor te doen daarvan bellen er namelijk duizenden per week , maar even snel en duidelijk aan te geven dat je: Zeiken op een eerstelijner en patsen met je kennis die echt niet iedere agent heeft, daar zijn ondersteuningsvoorwaarden voor schiet voor geen van de betrokkenen ook maar ene klap op Hou me ten goede: Elke PC gebruiker is meestal zijn eigen systeembeheerder, dus dat soort blah is meestal geen aanbeveling

...

Dikke vrouwen gangbang escort zeeuws vlaanderen

Meer geile filmpjes uit categorie Hardcore. Haar man kan maar niet van haar afblijven tijdens de foto Hij trekt zijn lul af en komt klaar in haar open staande Mager sex model wordt even door grote sterke adonis geneukt. Tijdens haar geile porno shoot zit de regiseuse haar kutj Ze houd haar mond wijd open als zijn lul haar mond vol sp Ze houd haar mond wijd open als de neger lul haar mond vo Langzaam schuift de grote lul tussen haar openstaande ben Wat geniet de oude teef van zijn bikkel harde jonge lul.

Na de foto shoot een geile neukbeurt. Haar poepgat wordt helemaal wijd open geneukt. Lekker playboy wordt door hoerig blondje op geile wijzen Stout sletje heeft sex voor geld. Met haar benen wijd open laat de milf zich door de neger Dit kan geen man weerstaan.

Met haar benen wijd open neukt de neger lul haar hard. Me eerste 'echte' probleem met planet, na bijna 4 jaar voldoen ze niet aan de eisen waaronder ik mijn abbo heb afgesloten. Het is ook geen wereld ramp ofzo inderdaad We wachten gewoon maar af, maar blijven het wel in de gaten houden. En inderdaad om eerlijk te zijn, dit is het eerste échte probleem wat ik met Planet heb in 10 jaar Vandaag is het ticket wat er voor mijn wijkcentrale uitstond bekeken en ik heb meerdere keren een KPN medewerker aan de lijn gekregen.

Alles tussen die centrale en mij was perfect dus KPN legt nu het probleem bij Planet neer. Zij moeten voor de problemen en de oplossingen daarvoor zorgen voor 'onze' connecties. Morgen zal ik nog een keer met Planet bellen om te informeren en om ook even te melden over hoe het met het probleem gesteld staat mvg Bram. Brambulance schreef op woensdag 16 februari De laatste 2 maand of zo is planet niet meer wat het geweest is Een van mn broertjes heeft Planet al opgebeld een tijd terug, en werd op zn zachtst gezegt nogal onbeleefd behandeld en werd m min of meer verteld dat ie niet zo moest zeuren en dat de fout bij ons lag..

Andere broertje kwam met deze link: Planet Lijkt me vrij duidelijk. Laten we hopen dat het van tijdelijke aard is, waar ik overigens wel vanuit ga. Het is weer zover helaas Ook hier bleek na de ticket het niet aan de lijn te liggen. We wachten maar weer af Terwijl ik maar m van de centrale zit, dus moet ik toch wel max uit mn comfort lijn kunnen halen?

Heb nog een oude usb Speedtouch modem Maar mn ping is contstant dus onstabiel is het niet. Veel mensen bij Planet hebben er last van.. Maar het staat wel helemaal los de afstand tot de wijkcentrale. En het is weer begonnen Is er niemand die dit op een frontpage kan zetten ergens of aankaarten van Tweakers bijvoorbeeld? Ik zag het al op ikhebbreedband.

Vandaag begon het trouwens al weer vroeg.. Maar bij mij wel grilliger dan eerdere avonden. Gisteravond was rond Ik dacht toen even dat het probleem verholpen was, maar helaas Overdag ben ik aan het werk, 's nachts slaap ik en net op tijden dat ik aan het internetten ben zakt de snelheid in Mickelodeon wijzigde deze reactie Ik weet wel dat die nooit gehaald wordt, maar vind ik wel erg weinig tegenover Down en up doen het wel goed, maar zodra ik buiten de NL iets ga downen dan zakt ie in elkaar, iets waar ik voorheen geen last van had.

Ook heb ik een drop in mijn SNR margin van bijn 10db: Plus dat sommige sites langzaam laden die supersnel horen te laden vaak buitelandse sites. Vind een gratis upgrade altijd meegenomen maar dan moet de verbinding er niet nog brakker op gaan worden, als dit te lang zo blijft ga ik toch een bbned abo overwegen dan maar 6 weken geen inet. Upstream noise margin relative capacity occupation: Vreemd, de meesten klagen in dit topic over een dramatische download en een vrijwel normale upload Die 23 up is daarentegen behoorlijk bagger.

Stond volgens mij ook al ergens een paar keer eerder genoemd. Dus dat bittorrent en dergelijke wel goed werken klopt. JvS Ik heb hem zelf ook. JvS schreef op donderdag 17 februari Planet heeft een inschattingsfout gemaakt bij het aansluiten van de bestaande lijnen. Dit is al eens een keer voorgekomen en heeft een aantal dagen geduurd voordat dit was opgelost. Indien de bestaande routers het niet aan kunnen, zal er een extra router opgezet moeten worden hetgeen wat een aardige tijd in beslag kan nemen.

De informatie richting de klanten is uiteraard mager en moet veel beter kunnen, bij de helpdesk hebben ze helemaal geen clue, ik bel ze ook nooit, omdat het nooit zin heeft. Ze komen dan met antwoorden van "reset" Uw modem eens. Zit de splitter wel goed aangesloten? Kortom, Planet is weer lekker bezig. De helpdesk zegt dat het probleem bij kpn ligt. Ik heb ze gebeld namelijk. De 2e keer op een iets onvriendelijke en opdringerige toon en dat als het volgende maand nog niet is opgelost dat ik een andere provider op ga zoeken en ik zorg dat er 10tallen mensen met me meegaan.

Toen hebben ze maar een ticket bij kpn aan gemaakt voor me ze moeten me nog bellen maar ik ga die kpn gast helemaal opdringen dat ze het moeten fixxen. Aangezien ik al een hele slechte ervaring heb met me KPN mobiele telefoonabbonement. Ik wou gprs aanvragen en al 4X is mijn aanvraag zoek geraakt. En nu kan je niet meer een 2mb gprs bundel. Dusja ben erg chaggiej over. Lijkt inderdaad een PI probleem. Helpdesk gebeld, kon ook geen duidelijke verklaring geven, wilde me wel doorverbinden met 2e lijns.

Wacht wel even tot de upgrade is uitgevoerd. Hoop dat hij 's avonds langs komt, als hij overdag komt, zal hij volgens mij niets gaan vinden, laat staan een slowdown zien. Misschien is het handig om even een kleine edit te doen aan je eerste mssg. Ik heb het idee dat niet iedereen de hele thread door leest, en daardoor niet weet wat we met z'n allen al weten. Dus wellicht misschien een paar kleine feiten die we al weten op een rij: Antwoord van Planet op mijn eerste email: In antwoord op uw e-mailbericht kunnen wij u mededelen dat KPN het probleem dat u ondervindt op dit moment nog steeds in onderzoek heeft.

KPN doet er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. Wij vertrouwen er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag van u. Hoewel hij denkt dat de fout toch bij Planet ligt, zal er een monteur naar de centrale en eventueel naar mijn huis worden gestuurd. Een paar uur later, weer de vollesnelheden van het comfort pakket, volgens www.

Op zich is Planet niet verkeerd. Over het algemeen goede service en stabiele verbindingen in 10 jaar nooit 1 probleem mee gehad. Ik zie geen reden tot opzeggen van Planet Internet, of dergelijke acties.

Ik denk dat de enige fout die ze maken is, dat ze er niet even melding van maken. Ik snap ook dat een provider niet zo'n melding graag op z'n service pagina zet, maar ze hoeven niet direct de schuld op zich te nemen, een melding dat ze ermee bezig om het op te lossen is genoeg. Als zelfs een melding van de InHouse Registratie Server op de service pagina komt, lijkt mij dat een algehele slowdown bij planet gebruikers, hier zeker ook thuis hoort.

We wachten rustig af Na dit topic gelezen te hebben dacht ik bij mijzelf laat ik ook eens gaan bellen. Dus ik pak de telefoon toets toets toes naar planet. Na een heel menu doorgelopen te hebben met een veel te trage computer stem en de dingen die ik wil horen pas achter toets 5 zitten kwam ik aan de beurt. De jongen die me hielp klonk te vrolijk vroeg wat het probleem was, dus ik uitleggen dat ik maar heb in plaats van en blalalala.

Toen van zijn kant liep hij ze lijstje langs en dacht goh laten we je instellingen checken en de wizzard nog een doorlopen. Dus ik dacht laat ik me eens als leek voordoen en gezellig mee doen, maar na al die onzin doorlopen te hebben nog geen succes me snelheid was zelfs lager. Dus na nog een standaar lijstje of ik nog een router had firewall had ik misschien spyware deelde ik de jongen even mede dat ik zelf informatic studeer en wel wist waar ik het ongeveer over had.

Dus de volgende vraag van mijn kant was: Kan ik doorgeschakeld worden naar een 2e lijn want ik wil wel eens dat kpn mijn lijntje gaat doormeten! Al onze medewerkers zijn in gesprek x5. Ik werd geholpen door een kerel die als een boer klonk maar tenminste eens verstand had waar hij het over had. Nadat hij mij een standaar mailtje had voorgelezen die hun van KPN gekregen hadden vertelde hij mij dat er problemen waren en dat er mensen waren die er nog erger voorzaten dan ik 10kbs.

Maar goed hij vertelde mij dat het probleem in de loop van volgende week wel eens onder controlle kon zijn en dat alles dan goed zou zijn en hij het zoiezo slecht vond van kpn en planet dat de klanten niet geinformeerd werden heeft hij vast al keer vandaag gezegd.

Want als planet zulke grapjes vaker gaat maken denk ik er toch een serieus over om over te stappen naar meneer casema hoewel de verhalen daar ook niet rooskleurig zijn.

Reptile - gers -. Sark schreef op vrijdag 18 februari Hironshy schreef op donderdag 17 februari RS4Digitec schreef op donderdag 17 februari Reptile schreef op vrijdag 18 februari Als ik alle "ja maar ik ben systeembeheerder bladiebla" verhalen moet gaan opschrijven.

Je kan jezelf en mijn collega's en mij een hoop tijd besparen door je juist niet als leek voor te doen daarvan bellen er namelijk duizenden per week , maar even snel en duidelijk aan te geven dat je: Zeiken op een eerstelijner en patsen met je kennis die echt niet iedere agent heeft, daar zijn ondersteuningsvoorwaarden voor schiet voor geen van de betrokkenen ook maar ene klap op Hou me ten goede: Elke PC gebruiker is meestal zijn eigen systeembeheerder, dus dat soort blah is meestal geen aanbeveling De aloude IBM slogan " Probleem lijkt opgelost, al 24 uur geen verse post.

Of ztten alle gamers met hun girl op de bank Mickelodeon wijzigde deze reactie Bij mij is de boel weer stabiel, maar ik wacht nog rustig af, alleen nog effe de snelheids verhoging, maar we hebben nog even te gaan. Silbertanne Blashyrkh We Ride. Van de actuele mededelingen site van Planet geplukt: ADSL storing diverse regio's opgelost Als gevolg van een storing was het in een aantal regio's niet mogelijk om een werkende ADSL verbinding tot stand te brengen of data te genereren. Onze excuses voor dit ongemak.

De storing hebben wij inmiddels verholpen. De hele kwestie met de snelheden is bekend bij Planet en KPN ze zijn er mee bezig en weten nog niet waar het probleem zit het is begonnen met de upgrade van de centrale door het land heen zitten de problemen bij het gebruik tussen Het enige wat we moeten doen even wachten tot het probleem is opgelost.

Gesproken met een 2de lijns service man van Planet. Ik deed juist professioneel ik gaf gelijk aan dat ik al een andere modem heb geprobeerd enzo update van de speedtouch modem instellingen gereset blabla andere kabels. Daar werd ik wel moe van.een lekker potje neuken pjes mobiel

Hij trekt zijn lul af en komt klaar in haar open staande Mager sex model wordt even door grote sterke adonis geneukt. Tijdens haar geile porno shoot zit de regiseuse haar kutj Ze houd haar mond wijd open als zijn lul haar mond vol sp Ze houd haar mond wijd open als de neger lul haar mond vo Langzaam schuift de grote lul tussen haar openstaande ben Wat geniet de oude teef van zijn bikkel harde jonge lul. Na de foto shoot een geile neukbeurt. Haar poepgat wordt helemaal wijd open geneukt.

Lekker playboy wordt door hoerig blondje op geile wijzen Stout sletje heeft sex voor geld. Met haar benen wijd open laat de milf zich door de neger Dit kan geen man weerstaan. Met haar benen wijd open neukt de neger lul haar hard. Kijk zijn neger lul glimmen van haar Thais kut sap. Geile cheerleader pijpt en word geneukt en gevingerd. Wat best vreemd is, ik weet niet wat anderen hiervan vinden, maar als je op http: Dit zijn traces via een looking glass, vanaf een extern netwerk naar hier toe dus.

Lijkt mij ook niet écht normaal. AvK Ready Set Go. AvK schreef op woensdag 16 februari Nadat de upgrade landelijk was opgeleverd waren de problemen weer voorbij.

Ik ga er van uit dat het over enige tijd weer verholpen is. Planet zegt zelf dat ze binnen enkele dagen verbetering verwachten. Naar mate het later wordt gaat het weer langzaam beter voor iedereen Gister was het zelfs zo erg, dat m'n upload beter was dan m'n download..

Ze hebben wel goede loadbalancers bij planet dan, dat ze die geringe capaciteit, gelijk verdelen Je zou zeggen dat dit toch écht ergens terug te vinden zou zijn in logs of statistieken bij Planet en ze het zo zouden kunnen oplossen en ook zouden aangeven op de Service pagina. Ik heb dus ook contact opgenomen met Planet, er is een ticket aangemaakt voor KPN.

Het probleem is inmiddels welbekend en er word op korte termijn een oplossing verwacht, de helpdesk medewerkers zijn ook redelijk ingelicht over de situatie. Me eerste 'echte' probleem met planet, na bijna 4 jaar voldoen ze niet aan de eisen waaronder ik mijn abbo heb afgesloten.

Het is ook geen wereld ramp ofzo inderdaad We wachten gewoon maar af, maar blijven het wel in de gaten houden. En inderdaad om eerlijk te zijn, dit is het eerste échte probleem wat ik met Planet heb in 10 jaar Vandaag is het ticket wat er voor mijn wijkcentrale uitstond bekeken en ik heb meerdere keren een KPN medewerker aan de lijn gekregen. Alles tussen die centrale en mij was perfect dus KPN legt nu het probleem bij Planet neer. Zij moeten voor de problemen en de oplossingen daarvoor zorgen voor 'onze' connecties.

Morgen zal ik nog een keer met Planet bellen om te informeren en om ook even te melden over hoe het met het probleem gesteld staat mvg Bram. Brambulance schreef op woensdag 16 februari De laatste 2 maand of zo is planet niet meer wat het geweest is Een van mn broertjes heeft Planet al opgebeld een tijd terug, en werd op zn zachtst gezegt nogal onbeleefd behandeld en werd m min of meer verteld dat ie niet zo moest zeuren en dat de fout bij ons lag.. Andere broertje kwam met deze link: Planet Lijkt me vrij duidelijk.

Laten we hopen dat het van tijdelijke aard is, waar ik overigens wel vanuit ga. Het is weer zover helaas Ook hier bleek na de ticket het niet aan de lijn te liggen. We wachten maar weer af Terwijl ik maar m van de centrale zit, dus moet ik toch wel max uit mn comfort lijn kunnen halen?

Heb nog een oude usb Speedtouch modem Maar mn ping is contstant dus onstabiel is het niet. Veel mensen bij Planet hebben er last van.. Maar het staat wel helemaal los de afstand tot de wijkcentrale.

En het is weer begonnen Is er niemand die dit op een frontpage kan zetten ergens of aankaarten van Tweakers bijvoorbeeld? Ik zag het al op ikhebbreedband. Vandaag begon het trouwens al weer vroeg.. Maar bij mij wel grilliger dan eerdere avonden. Gisteravond was rond Ik dacht toen even dat het probleem verholpen was, maar helaas Overdag ben ik aan het werk, 's nachts slaap ik en net op tijden dat ik aan het internetten ben zakt de snelheid in Mickelodeon wijzigde deze reactie Ik weet wel dat die nooit gehaald wordt, maar vind ik wel erg weinig tegenover Down en up doen het wel goed, maar zodra ik buiten de NL iets ga downen dan zakt ie in elkaar, iets waar ik voorheen geen last van had.

Ook heb ik een drop in mijn SNR margin van bijn 10db: Plus dat sommige sites langzaam laden die supersnel horen te laden vaak buitelandse sites. Vind een gratis upgrade altijd meegenomen maar dan moet de verbinding er niet nog brakker op gaan worden, als dit te lang zo blijft ga ik toch een bbned abo overwegen dan maar 6 weken geen inet. Upstream noise margin relative capacity occupation: Vreemd, de meesten klagen in dit topic over een dramatische download en een vrijwel normale upload Die 23 up is daarentegen behoorlijk bagger.

Stond volgens mij ook al ergens een paar keer eerder genoemd. Dus dat bittorrent en dergelijke wel goed werken klopt. JvS Ik heb hem zelf ook.

JvS schreef op donderdag 17 februari Planet heeft een inschattingsfout gemaakt bij het aansluiten van de bestaande lijnen. Dit is al eens een keer voorgekomen en heeft een aantal dagen geduurd voordat dit was opgelost.

Indien de bestaande routers het niet aan kunnen, zal er een extra router opgezet moeten worden hetgeen wat een aardige tijd in beslag kan nemen. De informatie richting de klanten is uiteraard mager en moet veel beter kunnen, bij de helpdesk hebben ze helemaal geen clue, ik bel ze ook nooit, omdat het nooit zin heeft. Ze komen dan met antwoorden van "reset" Uw modem eens. Zit de splitter wel goed aangesloten?

Kortom, Planet is weer lekker bezig. De helpdesk zegt dat het probleem bij kpn ligt. Ik heb ze gebeld namelijk. De 2e keer op een iets onvriendelijke en opdringerige toon en dat als het volgende maand nog niet is opgelost dat ik een andere provider op ga zoeken en ik zorg dat er 10tallen mensen met me meegaan.

Toen hebben ze maar een ticket bij kpn aan gemaakt voor me ze moeten me nog bellen maar ik ga die kpn gast helemaal opdringen dat ze het moeten fixxen. Aangezien ik al een hele slechte ervaring heb met me KPN mobiele telefoonabbonement. Ik wou gprs aanvragen en al 4X is mijn aanvraag zoek geraakt. En nu kan je niet meer een 2mb gprs bundel. Dusja ben erg chaggiej over. Lijkt inderdaad een PI probleem.

Helpdesk gebeld, kon ook geen duidelijke verklaring geven, wilde me wel doorverbinden met 2e lijns. Wacht wel even tot de upgrade is uitgevoerd. Hoop dat hij 's avonds langs komt, als hij overdag komt, zal hij volgens mij niets gaan vinden, laat staan een slowdown zien. Misschien is het handig om even een kleine edit te doen aan je eerste mssg.

Ik heb het idee dat niet iedereen de hele thread door leest, en daardoor niet weet wat we met z'n allen al weten. Dus wellicht misschien een paar kleine feiten die we al weten op een rij: Antwoord van Planet op mijn eerste email: In antwoord op uw e-mailbericht kunnen wij u mededelen dat KPN het probleem dat u ondervindt op dit moment nog steeds in onderzoek heeft.

KPN doet er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. Wij vertrouwen er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag van u. Hoewel hij denkt dat de fout toch bij Planet ligt, zal er een monteur naar de centrale en eventueel naar mijn huis worden gestuurd. Een paar uur later, weer de vollesnelheden van het comfort pakket, volgens www.

Op zich is Planet niet verkeerd. Over het algemeen goede service en stabiele verbindingen in 10 jaar nooit 1 probleem mee gehad. Ik zie geen reden tot opzeggen van Planet Internet, of dergelijke acties. Ik denk dat de enige fout die ze maken is, dat ze er niet even melding van maken.

Ik snap ook dat een provider niet zo'n melding graag op z'n service pagina zet, maar ze hoeven niet direct de schuld op zich te nemen, een melding dat ze ermee bezig om het op te lossen is genoeg. Als zelfs een melding van de InHouse Registratie Server op de service pagina komt, lijkt mij dat een algehele slowdown bij planet gebruikers, hier zeker ook thuis hoort. We wachten rustig af Na dit topic gelezen te hebben dacht ik bij mijzelf laat ik ook eens gaan bellen.

Dus ik pak de telefoon toets toets toes naar planet. Na een heel menu doorgelopen te hebben met een veel te trage computer stem en de dingen die ik wil horen pas achter toets 5 zitten kwam ik aan de beurt.

De jongen die me hielp klonk te vrolijk vroeg wat het probleem was, dus ik uitleggen dat ik maar heb in plaats van en blalalala. Toen van zijn kant liep hij ze lijstje langs en dacht goh laten we je instellingen checken en de wizzard nog een doorlopen. Dus ik dacht laat ik me eens als leek voordoen en gezellig mee doen, maar na al die onzin doorlopen te hebben nog geen succes me snelheid was zelfs lager.

Dus na nog een standaar lijstje of ik nog een router had firewall had ik misschien spyware deelde ik de jongen even mede dat ik zelf informatic studeer en wel wist waar ik het ongeveer over had. Dus de volgende vraag van mijn kant was: Kan ik doorgeschakeld worden naar een 2e lijn want ik wil wel eens dat kpn mijn lijntje gaat doormeten! Al onze medewerkers zijn in gesprek x5. Ik werd geholpen door een kerel die als een boer klonk maar tenminste eens verstand had waar hij het over had.

Nadat hij mij een standaar mailtje had voorgelezen die hun van KPN gekregen hadden vertelde hij mij dat er problemen waren en dat er mensen waren die er nog erger voorzaten dan ik 10kbs. Maar goed hij vertelde mij dat het probleem in de loop van volgende week wel eens onder controlle kon zijn en dat alles dan goed zou zijn en hij het zoiezo slecht vond van kpn en planet dat de klanten niet geinformeerd werden heeft hij vast al keer vandaag gezegd. Want als planet zulke grapjes vaker gaat maken denk ik er toch een serieus over om over te stappen naar meneer casema hoewel de verhalen daar ook niet rooskleurig zijn.

Reptile - gers -. Sark schreef op vrijdag 18 februari Hironshy schreef op donderdag 17 februari RS4Digitec schreef op donderdag 17 februari Reptile schreef op vrijdag 18 februari Als ik alle "ja maar ik ben systeembeheerder bladiebla" verhalen moet gaan opschrijven. Je kan jezelf en mijn collega's en mij een hoop tijd besparen door je juist niet als leek voor te doen daarvan bellen er namelijk duizenden per week , maar even snel en duidelijk aan te geven dat je: Zeiken op een eerstelijner en patsen met je kennis die echt niet iedere agent heeft, daar zijn ondersteuningsvoorwaarden voor schiet voor geen van de betrokkenen ook maar ene klap op Hou me ten goede: Elke PC gebruiker is meestal zijn eigen systeembeheerder, dus dat soort blah is meestal geen aanbeveling

...

WIllen de mensen die hier weer last van krijgen meteen bellen en ook screenshots maken van ingame packetloss en downloadsnelheden die achteruit lopen en deze mailen naar een net gegeven mail adres Misschien dat ze er dan echt wat aan gaan doen. In het weekend game ik niet, sjah een girl he. Een paar dagen had ik het permanent maar op het moment is het in de daluren weer de enigzins normale snelheid.

Gisteren heb ik al met Planet gebeld om beklag te doen en er zou vandaag of morgen binnen 48 uur een mannetje van de KPN langskomen om in de wijk is even lekker te gaan testen. Er wordt hier ook gezegd dat het bij Planet ligt. Nou eerlijk gezegd denk ik van niet. Een tijdje geleden heb ik toen ik een slechte verbinding had met planet is even hun site ge dns'd en dat ip gepinged en getraced Dat was gewoon perfect.

Een van de routers kan dus de bandbreedte op sommige momenten -volgens mij- niet aan. Dit verklaart ook waarom xs4all. Ze gaan allebei door hetzelfde netwerk! Hopelijk kan ik straks die gozer van KPN even aanspreken en vragen wat er aan de hand is aangezien ik geen abbonement heb om hun met geld te sponsoren.

Dus het probleem lijkt mij niet bij Planet te liggen zoals meerdere al aangaven P ik heb updated standard abo: Die resultaten van speedtest kan je momenteel beter niet vertrouwen. Ik adviseer je om het hier nog eens over te doen. Adslvalley is de laatste mb. Daarom was deze ook gister de hele avond nog goed te downloaden door iedereen. Dus om adslvalley te gebruiken als benchmark voor de verbinding met internet sites in nederland, is niet handig..

Waarschijnlijk zal valley vanavond net als gister ook wel langzaam gaan op een gegeven moment als we met z'n allen het mb. Mag ik u meedelen dat het weer is begonnen Eigenlijk nergens last van. Ik heb 1 site die al een aantal dagen minder bereikbaar is, maar daar blijft het ook bij eigenlijk.

En bij sites surfen merk je het niet zozeer. Vooral bij gamen en bij bestanden downloaden buiten kpn netwerk. Lees inderdaad het topic even door Het ligt niet aan speedtest, mb.

Dat wordt dus weer bellen. Tracing route to news-europe. Mijn trace naar news-europe. Klopt, heeft met de snelheidsupgrade te maken, backbone kan het blijkbaar niet helemaal aan. Zou waarschijnlijk binnen 1 tot 2 dagen verbeterd zijn, maar dit kunnen ze natuurlijk niet garanderen. Vind het wel altijd fijn hoe ze met zekerheid dingen weten te zeggen Ik hoop dat het hier aan ligt Wat best vreemd is, ik weet niet wat anderen hiervan vinden, maar als je op http: Dit zijn traces via een looking glass, vanaf een extern netwerk naar hier toe dus.

Lijkt mij ook niet écht normaal. AvK Ready Set Go. AvK schreef op woensdag 16 februari Nadat de upgrade landelijk was opgeleverd waren de problemen weer voorbij. Ik ga er van uit dat het over enige tijd weer verholpen is. Planet zegt zelf dat ze binnen enkele dagen verbetering verwachten.

Naar mate het later wordt gaat het weer langzaam beter voor iedereen Gister was het zelfs zo erg, dat m'n upload beter was dan m'n download.. Ze hebben wel goede loadbalancers bij planet dan, dat ze die geringe capaciteit, gelijk verdelen Je zou zeggen dat dit toch écht ergens terug te vinden zou zijn in logs of statistieken bij Planet en ze het zo zouden kunnen oplossen en ook zouden aangeven op de Service pagina.

Ik heb dus ook contact opgenomen met Planet, er is een ticket aangemaakt voor KPN. Het probleem is inmiddels welbekend en er word op korte termijn een oplossing verwacht, de helpdesk medewerkers zijn ook redelijk ingelicht over de situatie. Me eerste 'echte' probleem met planet, na bijna 4 jaar voldoen ze niet aan de eisen waaronder ik mijn abbo heb afgesloten. Het is ook geen wereld ramp ofzo inderdaad We wachten gewoon maar af, maar blijven het wel in de gaten houden.

En inderdaad om eerlijk te zijn, dit is het eerste échte probleem wat ik met Planet heb in 10 jaar Vandaag is het ticket wat er voor mijn wijkcentrale uitstond bekeken en ik heb meerdere keren een KPN medewerker aan de lijn gekregen. Alles tussen die centrale en mij was perfect dus KPN legt nu het probleem bij Planet neer.

Zij moeten voor de problemen en de oplossingen daarvoor zorgen voor 'onze' connecties. Morgen zal ik nog een keer met Planet bellen om te informeren en om ook even te melden over hoe het met het probleem gesteld staat mvg Bram.

Brambulance schreef op woensdag 16 februari De laatste 2 maand of zo is planet niet meer wat het geweest is Een van mn broertjes heeft Planet al opgebeld een tijd terug, en werd op zn zachtst gezegt nogal onbeleefd behandeld en werd m min of meer verteld dat ie niet zo moest zeuren en dat de fout bij ons lag.. Andere broertje kwam met deze link: Planet Lijkt me vrij duidelijk.

Laten we hopen dat het van tijdelijke aard is, waar ik overigens wel vanuit ga. Het is weer zover helaas Ook hier bleek na de ticket het niet aan de lijn te liggen. We wachten maar weer af Terwijl ik maar m van de centrale zit, dus moet ik toch wel max uit mn comfort lijn kunnen halen? Heb nog een oude usb Speedtouch modem Maar mn ping is contstant dus onstabiel is het niet. Veel mensen bij Planet hebben er last van.. Maar het staat wel helemaal los de afstand tot de wijkcentrale. En het is weer begonnen Is er niemand die dit op een frontpage kan zetten ergens of aankaarten van Tweakers bijvoorbeeld?

Ik zag het al op ikhebbreedband. Vandaag begon het trouwens al weer vroeg.. Maar bij mij wel grilliger dan eerdere avonden. Gisteravond was rond Ik dacht toen even dat het probleem verholpen was, maar helaas Overdag ben ik aan het werk, 's nachts slaap ik en net op tijden dat ik aan het internetten ben zakt de snelheid in Mickelodeon wijzigde deze reactie Ik weet wel dat die nooit gehaald wordt, maar vind ik wel erg weinig tegenover Down en up doen het wel goed, maar zodra ik buiten de NL iets ga downen dan zakt ie in elkaar, iets waar ik voorheen geen last van had.

Ook heb ik een drop in mijn SNR margin van bijn 10db: Plus dat sommige sites langzaam laden die supersnel horen te laden vaak buitelandse sites. Vind een gratis upgrade altijd meegenomen maar dan moet de verbinding er niet nog brakker op gaan worden, als dit te lang zo blijft ga ik toch een bbned abo overwegen dan maar 6 weken geen inet.

Upstream noise margin relative capacity occupation: Vreemd, de meesten klagen in dit topic over een dramatische download en een vrijwel normale upload Die 23 up is daarentegen behoorlijk bagger.

Stond volgens mij ook al ergens een paar keer eerder genoemd. Dus dat bittorrent en dergelijke wel goed werken klopt.

JvS Ik heb hem zelf ook. JvS schreef op donderdag 17 februari Planet heeft een inschattingsfout gemaakt bij het aansluiten van de bestaande lijnen.

Dit is al eens een keer voorgekomen en heeft een aantal dagen geduurd voordat dit was opgelost. Indien de bestaande routers het niet aan kunnen, zal er een extra router opgezet moeten worden hetgeen wat een aardige tijd in beslag kan nemen. De informatie richting de klanten is uiteraard mager en moet veel beter kunnen, bij de helpdesk hebben ze helemaal geen clue, ik bel ze ook nooit, omdat het nooit zin heeft.

Ze komen dan met antwoorden van "reset" Uw modem eens. Zit de splitter wel goed aangesloten? Kortom, Planet is weer lekker bezig. De helpdesk zegt dat het probleem bij kpn ligt. Ik heb ze gebeld namelijk. De 2e keer op een iets onvriendelijke en opdringerige toon en dat als het volgende maand nog niet is opgelost dat ik een andere provider op ga zoeken en ik zorg dat er 10tallen mensen met me meegaan.

Toen hebben ze maar een ticket bij kpn aan gemaakt voor me ze moeten me nog bellen maar ik ga die kpn gast helemaal opdringen dat ze het moeten fixxen. Aangezien ik al een hele slechte ervaring heb met me KPN mobiele telefoonabbonement. Ik wou gprs aanvragen en al 4X is mijn aanvraag zoek geraakt. En nu kan je niet meer een 2mb gprs bundel.

Dusja ben erg chaggiej over. Lijkt inderdaad een PI probleem. Helpdesk gebeld, kon ook geen duidelijke verklaring geven, wilde me wel doorverbinden met 2e lijns.

Wacht wel even tot de upgrade is uitgevoerd. Hoop dat hij 's avonds langs komt, als hij overdag komt, zal hij volgens mij niets gaan vinden, laat staan een slowdown zien. Misschien is het handig om even een kleine edit te doen aan je eerste mssg.

Ik heb het idee dat niet iedereen de hele thread door leest, en daardoor niet weet wat we met z'n allen al weten. Dus wellicht misschien een paar kleine feiten die we al weten op een rij: Antwoord van Planet op mijn eerste email: In antwoord op uw e-mailbericht kunnen wij u mededelen dat KPN het probleem dat u ondervindt op dit moment nog steeds in onderzoek heeft.

KPN doet er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. Dan kon ik hem tevoorschijn halen wanneer ik maar wilde. Hij zou naar me kijken alsof ik mooi ben. Hij zou zijn leren jack uittrekken. Voor volwassenen is het boekje Feest van het Koninkrijk beschikbaar. Hierin staan de themahoofdstukken waar je elke dag thuis een stukje uit kunt lezen. Hier ligt de nadruk op je eigen persoonlijke verwerking.

Leven onder de grond Wie woont onder de grond? Ben jij al onder de grond geweest? In een kelder, een tunnel, een grot? Waarom zouden sommige dieren onder de grond wonen? Noem zoveel mogelijk dieren die. Te laat thuis Wanneer gaan we eten, mam? Thomas loopt de keuken in en tilt de deksel van een pan. Daar heb ik wel zin in. Mama pakt de deksel uit Thomas hand en doet hem weer op de pan.

Bijbelstudie 1 Geschapen om te dienen Genesis 2: Je leeft een aantal jaren op aarde. Wat is de zin ervan? Op die vraag geeft de Bijbel. Daarvoor gebruik je een tractor. Neem reuzenpassen en ga 5. Orde van dienst voor zondag 4 oktober , schoolkerkdienst Beestenboel Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld.

Educatief materiaal bij de voorstelling Buurman en Buurvrouw, groep 1 en 2 In deze lesbrief staan een aantal ideeën die u na de voorstelling met de kinderen kunt doen.

U krijgt deze lesbrief voorafgaand. Op reis naar Bethlehem Rollen: Auditieve oefeningen bij het thema de dierentuin Boek van de week: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat er op de voorkant. Wild Op het laatste moment ziet Lisa de man pas. Ze hangt de was op in de tuin. En ineens komt hij achter de lakens vandaan. Lisa laat het mandje met was in het gras vallen. De man ziet er slecht. Het is tijd om te gaan!

Ze weet niet bij wie. En ze weet ook niet hoe lang. Maar ze heeft er wel zin in. Wat voor boek is de Bijbel? Hoe kun je de Bijbel lezen? Tips bij het gebruik van de Bijbel in Gewone Taal 17 4. Belangrijke mensen in de Bijbel 47 6. Dat vond ie heel leuk. Vandaag gaan we wat dingen die. Welk seizoen zou het nu zijn?

Hoe weet je dat? Wat zal er nu nog allemaal op de grond liggen denk. Achttien knusse voorleesverhalen over de vriendschap tussen Beer en Bever. Ideaal om voor te lezen voor het slapengaan: Beer en Bever zien elkaar elke dag. Volksverhalen worden soms al honderden jaren doorverteld.

De volksverhalen over Anansi zijn voor het eerst verteld in West-Afrika. Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Heb je naar aanleiding van dit dagboek vragen of opmerkingen? Over dieren uit een ei groepen 1. Een ei hoort erbij Veel dieren leggen eieren: Maar ook insecten leggen kleine eitjes.

Uit dat eitje komt een klein diertje. Wie ben ik in het koninkrijk? Hij laat zien wie we zijn, waar we voor gemaakt zijn en wat onze bestemming in het leven. Marijke Meyer Inlichtingen en boekingen: De wereld was donker en leeg. Er was nog geen leven. Toen heeft God in zes dagen alles. Mevrouw Nijlpaard neem nog even een bad voordat ze aan het kerstdiner gaat en meneer Giraffe hangt de laatste ballen in de boom.

Behoeft geen verdere uitleg De baas van alle pieten. Een verantwoordelijke, rustige piet. Feest van de Vlaamse Gemeenschap Bijbelhoekje: Lees het verhaal, dan kun je de vraagjes oplossen. Welkom Voor de dienst: Zwarte piet zat pakjes in te pakken. Zwartepiet in Spanje doet alles andersom.

Pleuntje, Joep en Wiebeltand. De illustratie en het. Ze wordt wakker en pakt haar kleren om vandaag aan te trekken. Dan gaat juf Floor ontbijten. Ze gaat naar buiten en loopt naar meester Ruben s huis. Activiteit 43 Brom, Bram en Brim Ontwikkelingsaspecten De kleuters doen ervaringen op met het onderscheiden van klanken auditieve discriminatie.

Materiaal kopies van de tekeningen van Brom en Bram. Je bent een goed idee! Dekker Medewerking en muzikale begeleiding: Diep in het binnenste van de buik van de moeder ontstaat nieuw leven.

Hij laat zien wie we zijn, waar we voor gemaakt zijn en wat onze bestemming in het. Adam geeft de dieren namen 0 Estafette: Scheurkalender Vastentijd 40 dagen sparen voor ons goede doel. Hoe goed heb JIJ het? Misschien kun je een ander helpen, die het niet zo goed heeft als jij.

Scheur elke dag een blaadje af En lees wat je. Handen en voeten 4. Apengeluiden Orang-oetan Orang-oetans zijn zeldzame maar ook schuwe apen die alleen voorkomen. Het is een voetreis door het oerwoud van Afrika. Ze komen allerlei dieren. Jino Tandplak stelt voor Henrie de bacterie en de glijbaan Prent 1 Op een avond stond mama klaar in de badkamer om haar tanden te poetsen.

Mama houdt ervan om haar tanden te doen glimmen als een diamant. Mat slingert het touw omhoog en het komt precies om de lamp terecht. Mat pakt een touw en begint ermee te slingeren. Wat ga je doen, buur? Wacht maar af, zegt Mat. Mat trekt het touw strak. Hebben jullie vanmorgen de kerkklok gehoord? Ja, vanmorgen hoorden we ook een klok luiden in de kerk. Dit langharige bosmens heeft het omgekeerde.

Hoog in de bomen van het tropische regenwoud zoekt hij naar rijp fruit om te eten. Een nieuw begin De schepping van hemel en aarde Genesis 1: Onvoorstelbaar machtig is God. Wat een wijsheid zien we in al die mooie schepselen. Eerder verscheen in deze reeks: Kerstfeest in het Grote Bos Vertaling: Jan van Marken Lay-out en zetwerk: Jaap Verheij Oorspronkelijke titel: De gekko en de havik en de tien gevaarlijkste dieren Marc ter Horst Illustratie: Aniek 7 Op het strand van Kalimantan zit een beestje stil te zonnen.

Van zijn neus tot zijn staart is het bedekt met. Elk woord dat ik u ga vertellen is waar. Een aantal dingen zijn erg moeilijk te geloven, Maar de waarheid is vaak. Voor David, de liefde van mijn leven Ik ben gewoon gaan zitten en luisterde naar zijn stem. En in de liefdevolle woorden herkende ik Hem. Heer ik kom tot U Lezen: Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen.

Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Lesbrief groep 5 6 Inhoudsopgave Wist je dat? Vlinder mobiel Het voedsel van rupsen.. Met leuke vragen, opdrachten en experimenten voor thuis! Wat weet jij over biologisch en over de bodem? Heb je er wel eens over nagedacht dat alles wat je eet, van een plant. Jasmijn wijst naar de groep bavianen voor hen, op een punt van de rots. Ze zitten daar maar wat. Dit is inderdaad niet normaal. Aaoh, gaapte meneer Schildpad. Vooruit Sabien, je moet naar bed.

Maar ik heb helemaal geen slaap, zei Sabien. Alle schildpadden slapen in de winter. Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen.

Iets wat de hele. Het kind is meer ontspannen,. God kent jou Inleiding Wanneer wij iemand leren kennen, dan begint dat aan de buitenkant. Wij leren iemand beter kennen door hoe diegene handelt.

Hoe langer je met iemand omgaat, hoe meer je begrijpt van. Lente Winter Lente Zomer Herfst De zon schijnt, de lucht is blauw, de vogeltjes fluiten en het wordt een mooie dag! La, la, la, ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk.

Poekie is verdrietig Want zijn papa en mama gaan scheiden Geschreven door Mariska van der Made Illustraties van Dick Rink Poekie is een lief klein monstertje van vijf jaar oud. Hij woont samen met zijn. Geloven, wat is dat eigenlijk? Denk mee over acht grote vragen pagina 10 Hoe is de wereld ontstaan? Daarnaast kan het ook prima worden ingezet als u een thema over en of exotische.

Adam geeft de dieren namen Adam geeft de dieren namen, alle dieren die er zijn. Help je mee, heb jij een idee hoe al die namen zijn? Zing de raadsels, de laatste zin is een spreektekst. Pasen met peuters en kleuters Beertje Jojo is weg Thema Maria is verdrietig, haar beste Vriend is er niet meer. Wat is Maria blij als ze Jezus weer ziet. Hij is opgestaan uit de dood! Wat heb je nodig? De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan?

Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het Maar het duurt maar heel even dat op de kop staan De wereld. En nog enkele eventuele andere bijzonderheden. Zondag 27 september Markus 9, Overdenking Lieve mensen van de Hofkerk, gasten, gemeente van Jezus Christus 1 Ongemakkelijk gevoel Ik kreeg een beetje een ongemakkelijk gevoel toen ik dat gedeelte.

Dank je voor dit warme licht kaarsen worden aangestoken door Youri 1. Eerste kaars, wat wil jij zeggen als je branden gaat? Zie jij in je mooiste. Toch zou je deze reus niet graag tegenkomen in de sneeuw. Gelukkig gebeurt dit ook niet snel, want waar deze poolreiziger. Ik wil de eerste dagen 8 tot 12 keer aan de borst omdat mijn maagje niet groter dan een knikker is; omdat ik vaak kleine beetjes voedsel beter kan verteren; hoe meer en hoe vaker ik drink, hoe meer melk.

Jungle Een paar junglebewoners: Deze oranjeachtige apen zijn bijna uitgestorven omdat hun bomen worden gekapt. Ze kunnen dan moeilijk eten vinden en gaan dood. Hagen door EBP voor www. Weergave met pagina beginnen:. Download "In de strijd tussen de sexen is de vrouw aan de winnende hand. Frieda Lambrechts 9 maanden geleden Aantal bezoeken: In het begin leefde alleen God. Waarom zijn er ongelukkige mensen? Als andere Nadere informatie. Strijder in de schaduw 51 Inhoud Een nacht 7 Voetstappen 27 Strijder in de schaduw 51 5 Een nacht 6 Een plek om te slapen Ik ben gevlucht uit mijn land.

Soms hierheen, soms Nadere informatie. Met illustraties van Rike Janssen. Voorbereiding op de Eerste Heilige Communie. Je mag ook Nadere informatie. In de ene hand draagt hij een koffer, in de andere een kistje. Bok is de nieuwe buurman van Kip. Hij is een professor, zegt Kat. Appels gooien in de mand. Ra, ra welk fruit groeit aan de bomen?

Eén kind wordt geblinddoekt Nadere informatie. Vraag aan papa of mama Nadere informatie. Storm in het bos. Isabel Versteeg Storm in het bos Zwijsen Zwijsen Ties woont in het bos, met mama en de rest van de groep. Maar hij raakt Nadere informatie. Adam en Eva eten van de boom Adam en Eva eten van de boom God maakt een prachtig paradijs. Het mooie wat God heeft gemaakt, maakt hij juist graag Nadere informatie. De boom van Isaï. In de Bijbel wordt de familie van Isaï Nadere informatie.

Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, mijn kleine broer Dat is niet van mij mama Dan zegt ze Nadere informatie.

België Kijk je mee? Bonnefantenmuseum Speurtocht Bonnefantenmuseum Speurtocht Van de vrouwen en hun mannen Op heel veel schilderijen op de afdeling oude kunst staan vrouwen: In de dierentuin zijn heel Nadere informatie.

Ton Kerkhof Paco de papegaai mei vanaf 4 jaar tekst: Koppie krauw, koppie Nadere informatie. Op weg met Jezus. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Ze zijn Nadere informatie. Groep 5 en 6. Deze speurtocht bestaat uit twee delen. Tijdens het tweede deel Nadere informatie. Het verhaal van de schepping Genesis 1 en 2 Het verhaal van de schepping Genesis 1 en 2 Toen God begon met zijn schepping, was het donker en leeg. Nu was het niet donker meer, maar nog Nadere informatie.

De boekenbeer Module dans groep De boekenbeer Module dans groep Teksten: Van In 5 Tuin van Heden. Zacheüs wurmt zich Nadere informatie. De Kikker Nadere informatie. Help me, Zoey, zeg ik. Hij zou zijn leren jack uittrekken Nadere informatie. Hij zorgt voor zijn volk, ook in de woestijn. Hier ligt de nadruk op je eigen persoonlijke verwerking Nadere informatie.

Leven onder de grond. Wie woont onder de grond? Noem zoveel mogelijk dieren die Nadere informatie. Dan haalt ze de pannen van het fornuis en zet ze op de onderzetters. Thomas vouwt zijn handen en doet zijn ogen dicht. Geschapen om te dienen Bijbelstudie 1 Geschapen om te dienen Genesis 2: Op die vraag geeft de Bijbel Nadere informatie. Neem reuzenpassen en ga 5 Nadere informatie. Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: Kees Benard Orde van dienst voor zondag 4 oktober , schoolkerkdienst Beestenboel Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool Kerk: