Sm dominant wat een grote kut

sm dominant wat een grote kut

..

Body to body massage alkmaar gratis sex venlo


sm dominant wat een grote kut

..
Super lange lul super geil neuken


sm dominant wat een grote kut

Behaarde kut films seks limburg


Ze kwam achter de toonbank vandaan om me de tas te overhandigen. Veel plezier vanavond zei ze en terwijl ze me de tas overhandigde gaf ze me een zoen op mijn wang. Ik haastte me naar huis. Thuis stuurde ik stuurde een nieuw sms-je. Ik ben een geil teefje, ik moet mijn baasje leren gehoorzamen. Ik ben een slet die geen respect verdiend.

Ik heb een stijve pik was het antwoord. Ik zette een van de dvd’s aan, sloot de gordijnen, zette een paar kaarsen op tafel en een mandje wasknijpers. De voer en waterbak stonden al in de keuken. Ik ging gauw in bad, over een half uur zou Rick thuis zijn, deed de hals-, pols- en enkelbanden om. De riem hing ik aan de kapstok en de zwepen legde ik op het kastje in de gang.

Ik keek terwijl ik wachtte naar de dvd en vingerde mijn natte kutje. Toen ik de auto hoorde startte ik de film opnieuw en ging op handen en knieën zitten wachten bij de voordeur. Ik wist dat ik Rick geil en nieuwsgierig had gemaakt. Uit ervaring wist ik ook dat hij als hij al lang geil was het de eerste keer maar erg kort duurde voordat hij spoot. Omdat ik lang wilde genieten had ik besloot om hem direct bij thuiskomst in de gang klaar te pijpen.

De voordeur was nog niet dicht of ik had zijn half slappe pik uit zijn broek gehaald en stak deze in mijn mond. In 5 tellen had ik een keiharde paal in mijn mond. Ooooh wat geil kreunde hij ik proefde al gauw zijn voorvocht, met mijn hand speelde ik met mijn kutje toen Rick dit zag kwam hij luid kreunend klaar. Ik trok zijn pik bij de eerste sperma golf uit mijn mond en liet hem in mijn gezicht spuiten.

Wat er in mijn mond kwam slikte ik gulzig door wat er in mijn gezicht belande smeerde ik met zijn pik over mijn hele gezicht uit, waarna ik de inmiddels wat slappere pik schoon likte. Rick had even tijd nodig om op adem te komen en hijgde maar dat hij het zo geil vond. Ik vertelde dat ik vanavond zijn sexslavin wilde zijn, dat ik een geil honden teefje was en flink aangepakt moest worden ik wees hem op de riem en de zwepen.

Hij liep naar de huiskamer en ik kroop geil achter hem aan. Hij zag de film aanstaan en ging op de bank zitten kijken. Geile slet dat je er bent zei hij. Ik kroop naar hem toe en kleedde hem uit en ging tegen hem aan liggen. Hij streelde me wat over mijn natte kut en mijn dikke tieten. Na tien minuten kijken had hij weer een stijve pik, maar ook had hij gezien hoe hij me aan kon pakken.

Hij gaf me met de vlakke hand een paar klappen op mijn kut en kneep hard in mijn lippen. Oh ja meester, eindelijk kreunde ik. Hij liet me staan en pakte knijpers uit het mandje op de tafel. Handen achter je hoofd, tieten naar voren en benen wijd Hij plaatste op iedere schaamlip 3 knijpers vervolgens zette hij knijpers in het vel rond mijn tepels en op elke inmiddels harde tepel 1.

Ik hijgde en kreunde, jeetje wat was ik opgewonden ik werd er een beetje licht van in mijn hoofd. Hij liet me zo staan en liep de kamer uit. Ik stond daar en voelde mijn natte kutje verlangen. De pijn van de knijpers viel wel mee en wond me nog meer op. Rick kwam terug met de twee zwepen en een tube glijmiddel. Draai je om ik wil op die dikke reet van je slaan. Normaal zou ik het vreselijk vinden als hij dat zei, ik heb een behoorlijk mollig figuur en ben daar vaak wat onzeker van, maar nu was het een heerlijke vernedering.

Ik kreeg met het ‘handje’ 15 klappen op elke bil. Ik voelde ze gloeien en stond bijna te trillen van de geilheid Ik hijgde zwaar en kreunde wat tijdens deze behandeling maar wist me in te houden om niet te schreeuwen van de pijn.

Dit lukte niet meer toen hij de knijpers van mijn kut en tieten sloeg. Om het geluid te dempen propte hij zijn boxershort in mijn mond. Na de klappen wreef hij even over mijn tepels, die nu supergevoelig waren en mijn kut. Bukken nu, je wilt toch een hond zijn. Ja meester… Een hond heeft een staart. Hij pakte de andere zweep en smeerde het handvat in met glijmiddel. Trek je billen uit elkaar. Dit deed ik en ik voelde meer glijmiddel bij mijn anus en vervolgens drukte Rick het handvat in mijn kont.

Ik moest kwispelen van dankbaarheid en om te laten zien dat ik echt een gehoorzaam teefje was. Hij deed de riem aan de halsband en nam me mee naar de keuken.

Hij pakte twee bier uit de koelkast deed er een in mijn drinkbak, deed in de voerbak wat brood. Eet en drink maar teef. Rick stond al kijkend uit zijn flesje te drinken en wat met zijn pik te spelen. Ik dook met mijn hoofd de bakken in en at en dronk als een gulzige hond. Toen ik het ophad zei mijn meester dat het tijd was om uit te gaan.

Hij nam me mee naar de badkamer, waar ik als een hondje met mijn poot omhoog in de douche moest plassen. Ik was zo geil en opgewonden en alles maakte me geiler, ik was in een super geile extase. De pis liep langs mijn benen maar zelfs dat wond me op.

Terwijl hij aan haar voeten geknield zat, om de kousen aan haar jarretelles vast te maken, zei hij "Oh, meesteres, wat bent U mooi! Ik verlang er naar Uw mooie benen te mogen strelen en te kussen". Zij had hem dit hoffelijke gedrag geleerd, zij begon te stralen onder zijn complimentjes en genoot daarvan en groeide daarmee in haar rol als meesteres. Ik als toeschouwster van dit echtelijke samenzijn, bedacht dat het verrukkelijk moet zijn om zo'n partner te hebben die jóu tijdens het spel glorificeert.

In sm treed je toch een fantasiewereld binnen, waarin de rollen tot haast mythologische dimensies kunnen groeien: Het is toch zalig immers om zo de hemel ingeprezen te worden. Mag 't eens een keer? Dat is héél wat beter dan die stugge, egotrippende masochisten, die geen nederig of attent woord spontaan uit hun mond krijgen, en die als stupide idioten volkomen introvert met geheven billen liggen te wachten op een 'behandeling' door hun meesteres.

Met het bovenstaande is de kern in sm gegeven: Het geestelijke startpunt voor ieder sm-spel is dus dat je slavin beseft dat het om jóu gaat, dat jij als meesteres het stralende middelpunt bent, en niet omgekeerd!

Zo'n narcistische instelling vereist heel wat assertiviteitstraining van ons brave meesteressen. Immers als vrouwen zijn wij zo geconditioneerd door het dagelijkse leven waarin wij als vrouw altijd zorgzaam en inlevend zijn, dat wij ook als meesteres ons altijd dienstvaardig opstellen tegenover de masochistische behoeftes van onze slavin, als een slavin van de slavin.

Hoeveel meesteressen werken zich niet werkelijk het apelazerus om hun slavin aan hun gerief te helpen? Heel nobel en moederlijk natuurlijk. Maar het kost je wel een jaartje of wat om van dat filantropisch gedrag af te komen. Ik zelf ploeter er nog steeds mee, als ik als meesteres voor een oogverblindende slavin door de knieën ga. Controleer tijdens een spel dus voortdurend of zij van binnenuit jou echt toegewijd is. Vraag haar maar eens waarom zij zo graag slavin is.

Als ze antwoordt omdat ze het zo opwindend vindt om gebonden en geslagen te worden, dan is dat natuurlijk helemaal mis. Een leuke slavin is dat, die denkt jou aan het werk te kunnen zetten! Welke sm'er heeft toch die idiote regel bedacht: Het feit dat ik veel dominanten ken, die als dominant gefrustreerd zijn geraakt, komt dus omdat zij alleen gevende sm spelen. Gevende sm is sm waarin de dominant alleen maar energie geeft aan de m zoals een moeder aan haar verwend kind.

Gevende sm is echter slechts één vorm van sm. Het juiste antwoord van onze slavin moet dus zijn: Denk maar dat je een Cleopatra bent, of een trotse amazone, strek je zalig passief uit op je chaisse longue en geef haar de opdracht: Dat is nemende sm , waarbij de s neemt in plaats van geeft. Als je dus een slavin hebt die stug is, alleen maar als een automaat reageert en slechts op haar eigen plezier uit is, bouw dan strafmaatregelen in.

Geef een waarschuwing en eventueel de mogelijkheid tot correctie, en stop anders het hele spel het beste moment daarvoor is als ze echt geil begint te worden en laat zo'n stroeve tante zich maar weer aankleden. Je bent als meesteres er echt te goed voor om een spel over je rug te laten spelen. Maar zelfs in het andere uiterste geval, dat je na een spel zo tevreden over haar bent, dat ze als 'dessert' een beloning heeft verdiend en mág klaarkomen, dan nóg geef je haar de opdracht dat ze voor jóu klaarkomt!

Denk aan je meesteres! Alle lust en geilheid die je nu voelt geef je in gedachten aan mij! Ik kom voor U klaar! Dat is toch een zoet moment tijdens een liefdesspel, als zij tijdens haar grootste genot jóu in gedachten heeft?

Na dat spel van dat echtpaar ben ik dus meer gaan letten op het geestelijke element in een sm-spel. Zo zag ik eens een meesteres die haar slaaf gebruikte niet als een lakei, zoals hierboven, maar als een bijzettafeltje. Nou lijkt dat flauw, maar als het die slaaf inderdaad lukt om een enigszins fatsoenlijk bijzettafeltje te zijn, dan is dat een creatief proces! Om voor een dier of ding te spelen is een geestelijk proces waarin je je helemaal gaat inleven dat je inderdaad een bijzettafeltje bent!

Dat inlevingsvermogen is de basis van mime en van ieder theater, maar ook van geestelijke vernedering in sm. Ik ben zelf een een pony geweest in een zg.

Dat is trouwens een speciaal genre in sm met eigen ponyfilms en tijdschriften. Mijn meesteres was toen een roodharig stuk.

In feite was "zij" een travestiet: Ze had witte laarsjes aan met een hoge hak en direct over haar corset had zij een strak dichtgetrokken regenjas aan. Dit vervaarlijk-sexy roodharige stuk zat achter mij in een stoel, met in haar hand de leidsels die liepen naar het bit in mijn mond. Ik keek opzij in de spiegel en ik zag bij haar een enorme erectie uit haar regenjas steken. Zij liet de zweep knallen en op het moment dat ik de ruk aan mijn bit voelde begon ik in-pas-op-de-plaats te draven en trok ik haar in mijn fantasie voort in haar koets.

Op dat moment liep ik door een straat en zag ik de mensen mijn meesteres toejuichen. Intussen werd ik al dravende geil van mijn trappelende dijen, die tegen elkaar wreven en van mijn rubberen slip die daartussen meebewoog.

Er zijn zeer veel van dergelijke rollen spelen in sm. Een gouvernante spel met overhoren en pak voor de billen ; dokters spel met intiem onderzoek en clysma's ; militaire-sm disciplineren en fouilleren ; hondentraining opleiding tot kuttenlikkertje ; hoeren spel leren je hoerig te gedragen, genaaid te worden in het bordeel met een voorbinddildo ; fotosessie spel met obscene houdingen ; dienstmeisjes spel; gymnastiekles met vernederende bewegingen , babytraining moeder-kind spelletjes , Cleoptra- spel enz.

Al deze sm-rollenspelen zijn gebaseerd op fantasie en inlevingsvermogen en het kan geen kwaad om je als meesteres wat theatertechnieken eigen te maken. Leer bijvoorbeeld om bewust onaangenaam te zijn, al is het spel! Je profiteert daar ook in het dagelijkse leven van als je je woede gedoseerd kunt uiten.

Probeer het maar eens: Doe dat zelfde nu nog eens een keer, maar dan alles duizendvoudig vergroot alsof je voor een groot publiek optreedt. Treed buiten je gewone doen, haal je adem in en snauw dan als een waarlijke hellefeeks met snerpende stem: Zo lig je toch het liefste met je reet voor de hele wereld beschikbaar! Door zo te spelen treed je buiten je eigen conditioneringen en door een rol te spelen speel je jezelf.

Zoals dit hier staat lijkt 't nog een vrijblijvende formule. Inderdaad als ik de rol van 'brandweerman' zou moeten spelen, dan is die rol voor mij vrijblijvend en staat buiten mij. Misschien ben je ergens diep in je hart wel een: De beste rollen zijn die een stukje van jezelf zijn, maar waar je nog bang voor bent! Die geestelijke kant is dus lang niet altijd vrijblijvend "rollenspel" maar kan soms heavy zijn. Ik denk aan dat beruchte Melkweg vrouwenfeest in , toen wij — drie sm-vrouwen — in de Fonteinzaal een sm-theaterspel opvoerden: Dat was heel soft, heel anders dan die ruige WildSide-performances.

Maar hoe fraai en esthetisch ons sm-spel ook was, voor de daar aanwezige anti-sm vrouwen werkte onze act als een rode lap. Zodat de protesten uit het publiek al luider en luider werden en op een gegeven moment het tumult zo hevig werd dat pro- en anti-sm vrouwen met elkaar op de vuist gingen. Een feit dat de historie is ingegaan. Maar ook hier zien wij: It's all in the Mind! Dat sm zich vooral in je hoofd afspeelt heb ik zelf op een aangrijpende manier ondervonden bij het leren klaarkomen.

Ik had op een gegeven moment in mijn leven er moeite mee om bij een partner klaar te kunnen komen. Toen las ik het boek van Maria Marcus, waarin zij beschrijft dat zij, ondanks dat zij hetero is, toch nooit bij mannen kon klaarkomen.

Op een keer, terwijl een man haar neukte, ging zij bewust fantaseren dat hij haar expres zo slecht neukte om haar te kwellen, op dat moment kwam ze door die fantasie klaar. Dat is sm op zijn puurst: Toen ik dat verhaal las, ben ik dat gaan toepassen op mijn eigen seks. Als ik tijdens 'gewone' seks met mijn hoofd tussen de dijen van een vrouw lag om haar oraal te bevredigen, en tegelijk mijn kut tegen het bed wreef, ben ik gaan fantaseren dat ik in feite een lesbische hoer ben wat ik ook ben , dat mijn plezier haar helemaal niets kan schelen — ze heeft er toch immers voor betaald — en dat zij egoïstisch uitsluitend op haar eigen genot uit is om nadat ze is klaargekomen weer op te stappen.

Zulke frustrerende fantasieën, waarin ik mij opgeilde aan haar egoïsme, wonden mij dermate op dat ik hierdoor weer bij partners kon klaarkomen.

Op een gegeven moment heb je dergelijke sm-fantasieën niet meer nodig. Maar soms gebruik ik tegenwoordig, als een extraatje ook wel dominante fantasieën, waarin ik juist de klant ben in een lesbisch bordeel die door één, twee, pakweg drie dames bediend word.

Zo ken ik ook dames die pas goed kunnen klaarkomen als ze vastgebonden zijn! Het geestelijke aspect is er niet alleen in een rollenspel, die geestelijke kant is in sm eigenlijk altijd impliciet aanwezig ook als je iemand alleen maar bindt of slaat!

Bijvoorbeeld als een mevrouw graag vastgebonden wordt dan is dat om psychische redenen: Als een masochist graag geslagen wordt, dan kan dat mede voortkomen uit de geestelijke behoefte om gestraft te worden, of om pijn voor een ander te lijden.

Soms wil de onderdanige zo hard geslagen worden dat zij een huilbui krijgt. In zo'n katharsis kan zij alle in het dagelijkse leven opgespaarde pijn en verdriet uithuilen als een geestelijke schoonmaakbeurt. Het is dus belangrijk in sm om pijn tevens te vergeestelijken. Als ik een dame vastgebonden heb en als ik haar tepels een weinig kwel, en met mijn nagels de pijn wat opvoer, dan zeg ik: Ik voel het in mijn kut als ik jou zo zie kronkelen.

Als ik mijn nagels wat dieper in je tepels druk, dan heb je die pijn graag omdat je weet dat het mij genot geeft. Dat voor-elkaar-wat-over hebben is de basis van iedere liefdesrelatie en ook hoe ouderwets! Ik zie nu verder af van geestelijke vernedering zoals die impliciet in binden en slaan voorkomt of in een sm-rolverdeling.

Al die vernederingen krijg je ahw. Ik wil hieronder bespreken: De sm-technieken die je in een spel kunt toepassen, kun je verdelen in twee hoofdrubrieken: Je kunt sm-technieken ook op een andere wijze indelen: Op die manier krijgen wij 4 sub-subrubrieken, bijvoorbeeld hebben wij nu bij een denkbeeldige lijn de volgende rubrieken:. Dit kan bestaan uit: Wij gaan ons nu speciaal bezighouden met de geestelijke kant van sm, onder de horizontale lijn.

Het doel van geestelijke pijn is om de onderdanige in een toestand te brengen, waarin hij instabiel wordt of in de woorden van de hypnotherapeut Erickson , waarin je je dagelijkse vaste referentiekaders loslaat, zodat er een opening in je bewustzijn ontstaat en je open komt te staan voor diepere lagen van je onder bewustzijn.

Dat is een creatief moment. In zo'n instabiele situatie, waarin je je dagelijkse broodnuchtere gedrag loslaat los van geïndoctrineerde beleefdheden, controles en andere vormen van zelfonderdrukking wordt je ontvankelijker voor zelf aanvaarde leiding door een meesteres. Pas als je partner zichzelf gaat openstellen waarmee je haar helpt door haar te pijnigen , kun je haar uit haar eigen vrije wil verleiden tot verdere disciplinering, maar daarover straks.

Hier geldt het adagium: Angst kent de volgende aspecten:. Een meesteres die er meteen met zweep op los begint te rammen, die begrijpt niets van sm en laat talloze kostelijke mogelijkheden ongebruikt. De techniek van slaan, bestaat in de eerste plaats uit het dreigen met slaan het spelen met de angst van de m voor slaag.

Als ik, als meesteres, een slaaf of slavin staand heb vastgebonden, dan sluit ik eerst de toegangsdeur naar mijn sm-kamer, die met een piepend geluid in zijn slot valt.

Het is dan stil in mijn sm-kamer. De m raakt in gespannen verwachting, tot hij mijn tikkende hakken achter zich hoort. Voordat ik ga slaan: Als ik dan mijn zweep hef is de onderdanige tot het uiterste gespannen. En als de zweep omlaag suist, raak ik hem niet en laat alleen de zweep knallen.

Of ik stop juist met slaan en zeg: Wij zien met dit laatste: Maar dat geldt overal in sm: Spelen met angst doe je ook als je dreigt met een scherp mes zonder dat je er ook maar een moment over denkt je partner werkelijk te snijden.

Een andere angsttechniek is: Als je iets doet wat verboden is dan is dit een doorbreking van een bepaald taboe. En het doorbreken van een taboe dat geeft lust zoals George Bataille ons geleerd heeft! In die film bekent een rabbi aan een presentator dat zijn grootste "perversiteit" is: Maar ook seks op spannende lokaties hoort tot deze subrubriek.

In diezelfde film, zie je dat een vriendin van Woody Allen alleen kan klaarkomen, als ze seks in een warenhuis hebben. Zoek de taboes op van je vriendin en probeer door met deze taboes te spelen deze te doorbreken. Een derde subrubriek van angst is gebaseerd op verlatingsangst: De angst die van een m bezit neemt als deze vastgebonden is en geblinddoekt alleen wordt gelaten. Verwant hiermee is het negeren van de onderdanige partner.

Traditioneel zijn wij gewend als wij iemand ontvangen om klaar te staan met beleefdheden, koffie in te schenken, enz. Hoe louterend is het niet als je eens je masochistische vriendin ontvangt, dat je haar zich onmiddellijk laat uitkleden, naakt in de kamer laat staan, en doorgaat met je werk zonder een woord tegen haar te zeggen.

Verwant hiermee is het spelen met jaloezie: Faalangst bij het "overhoren" van de m als leerling tijdens een gouvernantespel, en de angst om fouten te maken. Het doel van plagen, een tweede vorm van geestelijke pijn, is: Subvormen van plagen zijn:. Aantrekken om af te stoten. De s zit gehurkt boven de m, en verleidt de m haar kut te likken, maar de m kan er net niet bijkomen met haar tong.

De s zakt weer een beetje en de m probeert nog hartstochtelijker met uitgestoken tong haar kut te breiken. De m heerlijke dingen beloven, en deze niet doen. Je zegt, nadat je haar tepels een weinig gekweld hebt voor jouw genot: In het boek "Spelen met Macht" staat een grandioos verhaal Jesse van Pat Califia, waarin zij beschrijft hoe Jesse haar domineert.

Jesse houdt Pat af, juist om de aantrekking te vergroten. Daarvoor ben je immers meegegaan, of niet soms?

Voor een beetje gepeperde seks. Iemand die je gleuf kietelt? Ze trok de rits van haar broek open. Haar kuthaar sprong te voorschijn als een handvol zachte donkere veren. Eigenlijk verdien je het niet". Al deze technieken zijn gebaseerd op: Uitstel vergroot het verlangen. Bijvoorbeeld als je je slavin toestemming geeft je been af te kussen en ze komt met haar mond te hoog op je dijen, dan zet je je voet op haar schouder en duwt haar terug "Niet zo haastig, jij!

Bijvoorbeeld ik streel langdurig met de top van mijn met glijcreme gladgemaakte vinger de anus van mijn slavin, die met gespreid-geheven benen, vastgebonden ligt. Zij antwoordt " Ja, … ". Als ik niet weet wat er in haar omgaat kan ik nauwelijks met haar spelen. Maar daar gaat het mij nu niet om. Als ik dan vervolgens vraag "Zal ik mijn vinger, een kootje diep, in je kont steken? Als ik daarop vraag waarom ze dat zo graag heeft en ze mompelt zoiets als: Maar dan ben ik nog niet tevreden, omdat haar gevoel nog in haar hoofd zit en niet in haar kont.

Ik wil dat zij haar neutrale stem laat varen, dat ze echt laat merken dat ze iets graag wil. Er zijn nog talloze andere soorten plagerijen zoals: Een wat langduriger plagen kan leiden tot een fraai en goed geïntegreerd Kat-en-muisspel. Een van de beste verhalen over geestelijke vernedering staat ook in het zelfde boek het verhaal: Spel met passies van Martha Alexander.

In dit verhaal is Meg een zelfbewuste wat mannelijke vrouw, die in het dagelijkse leven een leidende functie heeft. Maar tijdens een sm-spel moet zij van haar dominante vriendin Carole roze hyper-vrouwelijke kleding aantrekking op roze pumps. De lipstick, de opzichtige oorbellen en de afschuwelijke roze en frambozenkleurige kledingstukken waren in volkomen tegenstelling met haar gevoel van fatsoen en conservatieve smaak.

Ze zag eruit als een met de hand beschilderd misbaksel, maar de halsband deed in feite de deur dicht. Bedenk, dat in het dagelijkse leven Meg een stoere pot is, met een zwarte band in Akido. Voor haar is dergelijke ultra-vrouwelijke kleding een vorm van travestie. Brengt U mij s. Een goeie disciplinering kan pas slagen als de onderdanige instabiel en murw is gemaakt door slaan, angst, plagerijen en zèlf naar disciplering gaat verlangen.

Er zijn twee vormen van disciplinering:. In de Up-vorm is de dominant warm, moederlijk en geeft zorg. Er is toenadering tussen de s en m. Alle vormen van up-vernedering zijn er op gericht die warme-moederlijke zorg vorm te geven. Het adagium hier is: Dat geldt zeker als de m eerst wat geleden heeft en hunkert naar een beetje warmte.

Vormen van Up-vernedering zijn bv: In de Down-vorm is de dominant hard, egoïstisch en koud als een tiran. In de down-vorm wordt de afstand tussen de s en de m vergroot. Ik vind de down-vorm het interessantste en je kunt enorm veel leren van de dominante gebaren die strenge onderwijzers, en verpleegsters kunnen maken ik denk aan die adembenemende hoofdzuster uit de film One Flew over the Cuckoo"s Nest. Down-vormen van vernedering zijn bv.: Ik hoop dat dit artikel je aanleiding geeft om wat meer geestelijke vernedering in je spel toe te passen.

Bijna op de kop af tien jaar is er niets meer gewijzigd aan Hommage à Madame. En dus was de webstek ondertussen technisch zwaar verouderd. Tegenwoordig browsen velen het internet met hun mobiele telefoon. Tien jaar geleden kon je met zo'n ding, naast bellen, hooguit een sms'je versturen of ontvangen.

Tijd dus voor een nieuwe versie! Versie 6 van Hommage kunt u nog niet met enig fatsoen op uw mobieltje bekijken. De nieuwe versie is nog altijd gemaakt met het oog op de desktopomgeving. Echter, door gebruik te maken van moderne re technieken is er wel de basis gelegd voor een versie die geschikt is voor kleine schermpjes als die van de mobiele telefoon. Nu de desktopversie klaar is, ga ik me daar dan ook op richten.

Het zal geen tien jaar duren voordat versie 6. Zoals ook met versie 3 en versie 4 is gebeurd, is versie 5 nu bevroren. Wanneer dat u belieft, kunt u deze bevroren versie nog eens bekijken. We hebben in de afgelopen tijd niet helemaal stilgezeten. Er zijn best wat stukken geschreven: In de komende tijd zullen deze stukken, voor zover relevant, op Hommage worden gepubliceerd.

De klos The Boss. De klos The boss is een verhaal uit , van de hand van René. Hoe versier je een Domme? Een veelgehoorde klacht van onderdanige mannen is dat het zo moeilijk is een leuke dominante vrouw te vinden. Madame schreef een aantal tips die je kunt gebruiken om je kansen te vergroten.

Memory Lane Het internet is een goudmijn van informatie en vermaak. Zeker ook waar het sm betreft. Wat velen echter nog niet weten is dat je meer kunt vinden dan alleen datgene wat vandaag online staat. We hebben allemaal de beschikking over een archief van tien jaar internet. Velen vinden het leuk hun slaaf te trainen. Maar hoe pak je zoiets aan? Madame dook in de theorie én in de praktijk en schreef er een uitgebreid artikel over. Hoewel deze webstek al een paar jaar een slapend bestaand leidt, krijgen we er nog met enige regelmaat commentaar op.

Vaak leuk en positief commentaar. Hommage à Madame is kennelijk nog altijd een plek die mensen waarderen. Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk. Al enige tijd sluimert bij ons de behoefte de webstek nieuw leven in te blazen. Mijn lief heeft zelfs al een mooi verhaal klaarliggen — ik hoef het alleen nog maar de benodigde technische bewerking te geven.

U mag het dus binnenkort online verwachten. Maar we hebben nóg een verhaal liggen. En dat verhaal is zo leuk dat we het vandaag meteen plaatsen. Wat als je meesteres je in het vooruitzicht stelt dat een langgekoesterde droom werkelijkheid zal worden? Je hoeft er alleen maar een weddenschap voor te winnen.

Boefje schreef er een leuk verhaal over, met een briljante clue. Vandaag zijn alle links nagelopen. Er zijn er 22 aangepast en 4 verwijderd. Als je weet dat er in totaal 87 externe links op deze pagina's staan, dan weet je nu ook dat er veel is veranderd in de afgelopen jaren en dat het hard nodig was alles weer eens te bekijken.

Het verwijderen van links geeft soms een wat weemoedig gevoel. De parenclub waarin wij onze eerste voorzichtige cuckolding-stappen zetten, Le Cour in Oisterwijk, bestaat niet meer. Ook het favoriete restaurant van DP uit Uit eten met Madame is verdwenen. Niets is eeuwig, maar toch is het jammer dat er dingen uit je verleden verdwijnen. Uiteraard blijven de herinneringen! Dit bureau blijkt al enige tijd niet meer te bestaan.

Miss Nora uit Duitsland heeft haar studio kennelijk opgegeven; haar literatuuropsomming is gelukkig nog wel terug te vinden op het Internet Archief, en daarom verwijst de link daar nu naartoe. Ooooo, wat ben ik blij met Linux!!

Dolblij met Linux, mag je wel zeggen. Echt, ik kan niet beginnen te vertellen hoe enorm goed ik me voel terwijl ik deze woorden schrijf. En dat komt door Linux. Een ieder die Hommage à Madame een beetje heeft gevolgd in de tijd, weet dat er eerdere versies zijn geweest. En die weet ook, of zou kunnen weten — of heeft ergens in het achterhoofd iets van "Owja" — dat ergens, jaren geleden, verhalen zijn gepubliceerd die ergens tussen twee versies in verloren zijn gegaan.

Ik had die verhalen nog wel. Maar ik kon er niet bij. Telkens als ik die oude harddisk aan een andere pc koppelde ik heb het een keer of drie geprobeerd , molesteerde ik daarmee meteen de harddisk van die andere pc.

Ik begon daarom te geloven dat er misschien ergens kortsluiting zat in die oude harddisk. Of een ander technisch mankement. In ieder geval zorgde die oude harddisk er steeds voor dat ook andere harddisks de geest gaven.

En dus kon ik niet bij mijn verhalen. Waarom ik dat kreng dan toch zo lang heb bewaard? Nou, je leest weleens wat. En je ontdekt dat er bedrijven zijn die nog heel veel data van oude harddisks kunnen halen. Zelfs als die krengen op het oog verwoest zijn door brand of door waterschade.

Nou zijn die bedrijven hartstikke duur, en is mijn portemonnaie niet overdreven gevuld en dus lag dat ding daar jaar na jaar braaf te wachten op betere tijden. Ergens in de afgelopen week kreeg ik problemen met mijn pc. Die zijn voor een groot deel opgelost, al vertrouw ik het ding niet helemaal. En toen dacht ik: Zo gezegd, zo gedaan, en wat denk je? Linux mount het kreng probleemloos!! Alles heb ik terug kunnen halen! Je kunt je dus misschien wel voorstellen in wat voor euforische bui ik nu ben.

Enfin, snel alles op Hommage plaatsen dus maar. En dit keer wél backups maken! Vandaag dus een aantal verhalen van lang geleden. Een jaar of vijf geleden.

Het doet mijn lief en mij veel plezier u ze te kunnen presenteren. Een jaar of vijf geleden heb ik enige tijd een Prince Albert gedragen. Het verhaal rond het zetten van dat ding is al lange tijd op Hommage te lezen namelijk hier. Niet veel later ben ik mijn PA verloren. In dit nieuwe verhaal kunt u lezen hoe dat zo kwam.

De titel van dit verhaal is gejat van de gelijknamige film. En niet zonder reden: Hoe vertel ik het mijn Domme? Gewoon zin hebben in een pak slaag. Als onderdanige kun je je domina moeilijk opdragen de zweep ter hand te nemen. Gelukkig zijn er truukjes te bedenken die soms heel goed werken.

Het laatste verhaal van eigen hand uit deze serie uit midden Mijn lief had me opgedragen een minnaar voor haar te zoeken. En dat kwam hard binnen. In de afgelopen maanden zijn we erg druk geweest met het op de rails krijgen van Cuckolds à Madame. Inmiddels hebben zich ruim mensen aangemeld, zijn er meer dan berichten geplaatst en een kleine foto's. Voor een ieder met interesse in cuckolding dus inmiddels echt een aanrader om eens een bezoekje te brengen. Geluk zit vaak in de kleine dingen.

Madame schreef een stukje over een gelukkig moment in een reis naar huis. Eric Masters schreef al enige tijd geleden dit verhaal. Speciaal voor Madame nu eens een keertje met de man in de onderdanige rol; iets wat in het normale leven ver van zijn bed staat. Met welgemeende excuses aan Eric's adres, voor het feit dat het zo lang heeft geduurd voordat het verhaal hier op Hommage à Madame geplaatst werd.

Veel nieuws hebben we niet te bieden, maar wat we te bieden hebben kan heel erg leuk worden voor mensen die graag meedoen; mensen dus, die van het interactieve werk houden. Daarvoor zijn we een nieuwe webstek gestart: Het is uiteraard nog erg leeg daar. Aan u de mooie taak om de ruimte te vullen. Wanneer u onze wijzigingen eens doorneemt, zult u tot de ontdekking komen dat we regelmatig schreven dat een nieuwe aanvulling toch wel enige tijd geleden was.

Zoals men Einstein vaak in de mond legt: Dit keer is het pas écht een hele tijd geleden. Wel ruim anderhalf jaar! We hebben regelmatig aan u gedacht. We hebben regelmatig aan onze webstek gedacht. Maar door privé-omstandigheden hadden we absoluut de tijd en vaak de zin niet om zelfs maar na te denken over Hommage à Madame. Laat staan dat we er aan hadden kunnen werken. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de webstek.

Zoals u direct kon zien toen u hier binnenkwam, is de vormgeving drastisch aangepast. De factor 'tijd' zal een bepalende rol blijven spelen. En het onderhouden van de webstek zoals we die hadden, vreet tijd. We hadden en hebben behoefte aan een webstek die makkelijk te onderhouden is. En dus is rené zich een beetje in php en css gaan verdiepen. Het resultaat is dat we nu mallen hebben gemaakt, die ons in staat stellen in een minuut of tien een nieuwe tekst online te brengen.

Daarnaast hoeven we aan de menu's en aan de sitemap hoegenaamd niets meer te doen: Maar wat nog het meest helpt, is onze keuze om niet meer zoveel plaatjes te gebruiken.

Het nemen van de foto's, het uitzoeken van de meest geschikte exemplaren en het bewerken van de afbeeldingen waren de grootste tijdslorpers. Om toch ook nog een leuke grafische versie te kunnen bieden, hebben we besloten het idee bij elke tekst een passend plaatje te maken los te laten. Bij een tekst wordt nu een willekeurige afbeelding geplaatst. Wat hebben we op dit moment wel en wat hebben we niet? Alle verhalen, kronkels, informatieve stukken en recensies zijn er nog.

We hebben ze stuk voor stuk doorgespit en de kapotte links hersteld waar dat kon, vervangen wanneer dat nodig was en verwijderd als de betreffende pagina niet meer bestaat iets wat helaas nogal eens voorkomt. Een gastenboek is er nog niet.

Ze zitten wel in de planning, maar onze prioriteit ligt nu eenmaal bij de teksten. En dat zal altijd zo blijven. U, onze bezoeker, heeft nu de keuze uit twee verschillende vormgevingen. Nog een belangrijk voordeel van het werken met php: Als die eenmaal gemaakt is, hoeft er hoegenaamd geen onderhoud op te worden gepleegd. Helemaal tevreden zijn we nog niet. In Firefox ziet onze webstek er prima uit. Maar in Internet Explorer zijn er nog wat schoonheidsfoutjes.

We doen ons best daar verandering in te brengen, maar aangezien we thuis geen Windows-machine hebben en dus ook geen IE , is het lastig testen. Tips zijn van harte welkom, maar bedenk wel dat we alleen code gebruiken die voldoet aan de W3C-standaards.

Behalve een nieuwe versie hebben we ook wat spiksplinternieuwe teksten. Eén daarvan plaatsen we vandaag online:. Vrouwen horen onderdanig te zijn. Dat is nu eenmaal iets wat de natuur zo voorzien heeft. Met een handleiding als steun, probeerde Madame haar huwelijk een zetje te geven. U vraagt, ik draai. Op mailing-lijsten, groepen en allerlei andere interessante plekken waar mensen samenkomen, wordt soms heel wat op elkaar gevit.

sm dominant wat een grote kut